Over ons

Het automotive landschap

Onze focus ligt op het automotive landschap in Nederland, dit heeft al sinds 1991 onze volle aandacht. Verbinding is waar het om draait bij al onze projecten. Niet alleen de verbinding op het gebied van data en techniek, de verbinding met verschillende mensen en bedrijven is wat ons energie geeft.

Een full-service automotive data & IT provider

Full-service

AutoDisk heeft een enorme hoeveelheid kennis vergaard. Op automotive vlak, op ontwikkel vlak en op het gebied van gebruiksgemak. Een project wordt samen met u van A tot Z uitgewerkt en wij verzorgen professionele input en maatwerk begeleiding.

Automotive

We zijn volledig gericht op de mobiliteitsbranche. Dat geldt voor de hele bedrijfskolom, maar met name in Lease en Fleet vindt u onze specialisme. We doen geen projecten buiten de mobiliteitsbranche; daar ligt onze passie niet.

Software ontwikkelaar

Ons team van developers heeft passie voor mobiliteit. We bouwen graag interessante, goede en zeer vernieuwende applicaties. Daarin zijn meestal onze eigen AutoDisk Autogegevens verwerkt en de toepassingen zijn zowel on- als offline beschikbaar.

Content provider

De basis voor alle AutoDisk software, is de zeer goede en complete dataset aan autogegevens, waarmee u ook zelf uw toepassingen kunt bouwen. Zeer veel automotive websites en apps worden gevoed door onze gegevens, restwaarden, kosten en foto’s.

Samenwerkingen

CarWise

CarWise Group is de strategische partner van AutoDisk in de leasebranche. Gezamenlijk ontwikkelden wij in 1995 Leasewise. In de afgelopen jaren is LeaseWise het pakket geworden voor leasemaatschappijen die op zoek zijn naar een beter en completer leasepakket.

VWE

De autogegevens database, die dagelijks up-to-date wordt gehouden, is gekoppeld aan het kentekenregister van VWE. De koppeling van ons informatiesysteem aan het kentekenregister van VWE heeft tot een prachtig systeem geleid.

Autotelex

De AutoDisk Restwaarden zijn altijd zeer secuur gebleken. Tegenwoordig moeten vooral bedrijven die extern worden gefinancierd echter steeds beter verantwoorden wat ze doen. Daarmee is de behoefte én vraag naar een extra toetsingsmogelijkheid verder toegenomen. AutoDisk restwaarde kan, behalve door eigen marktkennis en intuïtieve software, inmiddels ook uitgebreid worden met een geïntegreerde koppeling naar de Autotelex restwaardebepaling.