Over ons - AutoDisk

Over ons

Het automotive landschap

Onze focus ligt op het automotive landschap in Nederland, dit heeft al sinds 1991 onze volle aandacht. Verbinding is waar het om draait bij al onze projecten. Niet alleen de verbinding op het gebied van data en techniek, de verbinding met verschillende mensen en bedrijven is wat ons energie geeft.

Een full-service automotive data & IT provider

Full-service

AutoDisk heeft een enorme hoeveelheid kennis vergaard. Op automotive vlak, op ontwikkel vlak en op het gebied van gebruiksgemak. Een project wordt samen met u van A tot Z uitgewerkt en wij verzorgen professionele input en maatwerk begeleiding.

Automotive

We zijn volledig gericht op de mobiliteitsbranche. Dat geldt voor de hele bedrijfskolom, maar met name in Lease en Fleet vindt u onze specialisme. We doen geen projecten buiten de mobiliteitsbranche; daar ligt onze passie niet.

Software ontwikkelaar

Ons team van developers heeft passie voor mobiliteit. We bouwen graag interessante, goede en zeer vernieuwende applicaties. Daarin zijn meestal onze eigen AutoDisk Autogegevens verwerkt en de toepassingen zijn zowel on- als offline beschikbaar.

Content provider

De basis voor alle AutoDisk software, is de zeer goede en complete dataset aan autogegevens, waarmee u ook zelf uw toepassingen kunt bouwen. Zeer veel automotive websites en apps worden gevoed door onze gegevens, restwaarden, kosten en foto’s.

De AutoDiskers

Marcel Krom

Sales Manager

Dave Vet

Back End Developer

Rogier van den Berg

Project Manager

Gino Carri

Data Researcher

Georgia Konat-van Donselaar

Data Coordinator

Alain Snel

Algemeen Directeur

Vincent Stikkelorum

Manager Business Development

Michel Otto

Back End Developer

Pascal Duinmaijer

Software Consultant

Cilia Tel

Finance & HR

Alex van der Werff

Back End Developer

Nils Vogelaar

Front End Developer

Klaas Steenstra

Technisch Directeur

Ralph Meijroos

Manager Back End Development

Lucy Brandhof

Data Coordinator

Dennis Buteneers

Front End Developer

Kjelt Rieval

Manager Front End Development

Corrie Nijssen

Finance & HR

Taher Elabed

Front End Developer

Debby van Deijzen

Data Researcher

Ethem Acar

Back End Developer

Eefje Snel

Content Creator

Jessy Pasay

UX Designer

Lana

Hoofd Beveiliging

Samenwerkingen

CarWise

CarWise Group is de strategische partner van AutoDisk in de leasebranche. Gezamenlijk ontwikkelden wij in 1995 Leasewise. In de afgelopen jaren is LeaseWise het pakket geworden voor leasemaatschappijen die op zoek zijn naar een beter en completer leasepakket.

VWE

De autogegevens database, die dagelijks up-to-date wordt gehouden, is gekoppeld aan het kentekenregister van VWE. De koppeling van ons informatiesysteem aan het kentekenregister van VWE heeft tot een prachtig systeem geleid.

Autotelex

De AutoDisk Restwaarden zijn altijd zeer secuur gebleken. Tegenwoordig moeten vooral bedrijven die extern worden gefinancierd echter steeds beter verantwoorden wat ze doen. Daarmee is de behoefte én vraag naar een extra toetsingsmogelijkheid verder toegenomen. AutoDisk restwaarde kan, behalve door eigen marktkennis en intuïtieve software, inmiddels ook uitgebreid worden met een geïntegreerde koppeling naar de Autotelex restwaardebepaling.