IntermediairCalculator - AutoDisk

IntermediairCalculator

IntermediairCalculator

De AutoDisk IntermediairCalculator is een online portaal, waarop resellers kunnen inloggen en direct eenvoudig en professioneel lease offertes kunnen maken voor alle gangbare leasevormen.

Beheer vanuit leasemaatschappij

Geef verkopers in een gelieerd autobedrijf, zelfstandige autoprofessionals en uw eigen leaseadviseurs in de buitendienst toegang tot de IntermediairCalculator. U heeft als supervisor inzicht in alle gemaakte offertes en stuurt vanuit het beheer direct de calculatie engine aan.

Één portaal voor uw resellers

Volledige leasecalculator

Website in eigen huisstijl

Supervisor en beheer vanuit leasemaatschappij

Alle leasevormen met gedifferentieerde instellingen

Inzicht in verkopers, klanten en leaseoffertes

Volledige integratie

De IntermediairCalculator is verbonden aan AutoDisk Online Calculeren. Deze toepassing is voorzien van een volledige leasecalculator (die ook gebruikt wordt door ruim 150 leasemaatschappijen) en kan volledig worden geïntegreerd geheel in uw eigen huisstijl. Resellers kunnen inloggen en samen met de klant rondneuzen op een prachtige autosite met alle specificaties en foto’s van auto’s. Vragen van berijders over hun toekomstige auto betreffende uitrustingsniveau, leverbare opties, brandstofkeuze, etc. worden hiermee direct beantwoord. Ontzorging voor leasemaatschappij, verkoper en leaserijder in één oplossing!

Vragen over de IntermediairCalculator?

De IntermediairCalculator is een complete rebuild van de oude dealercalculator. Veelzijdiger inzetbaar en gekoppeld met uw backoffice. Meer informatie?