Leaseprijs manager - AutoDisk

Leaseprijs manager

Geautomatiseerd lease aanbod creëren en managen

Bergen werk kost het om leaseprijzen voor (privé)lease aanbiedingen te managen. Het werk zit hem in het opbouwen van de leaseprijzen matrix en vervolgens in het aanmaken van opties, componenten, kleuren, afbeeldingen en teksten. Een zeer arbeidsintensief traject, zeker naarmate uw aanbod groter wordt en u de concurrentie altijd een stap voor wilt blijven.

Razendsnel actiematig tariferen en beheren

Alle data automatisch gevuld

Correcte berekeningen gekoppeld met back-office

Ook uitermate geschikt voor occasion lease

API en XML export beschikbaar

Wij hebben dat werk voor u weggenomen in de Leaseprijs manager!

De Leaseprijs manager genereert zelf de juiste leasetarieven en toont hierbij de matrix van andere looptijden en jaarkilometrages van het actietarief. Het actietarief is eenvoudig te manipuleren én geautomatiseerd af te ronden op 5 of 9 euro. (€ 332,- wordt automatisch € 329,-)

Via de Leaseprijs manager is een actie auto snel en eenvoudig samen te stellen.
Inclusief: autogegevens, opties, geautomatiseerde leaseprijsberekeningen met afronding, afbeeldingen, autoteksten, componentinstellingen en actietarieven.

Leaseprijsmanager API

Doormiddel van de gekoppelde Leaseprijsmanager API en/of XML export bestanden kan de webbouwer direct de actiematige auto’s ophalen en tonen binnen uw website. Ons professionele team van developers staat altijd paraat voor support.

Vragen over Leaseprijsmanager?

Spendeert u teveel tijd aan het creëren en beheren van actiematig lease aanbod en kunt u hierbij intuïtieve en professionele tooling gebruiken? Informeer dan direct  naar onze Leaseprijs manager.