Calculeren - AutoDisk

Calculeren

Razendsnelle kostencalculaties

Met AutoDisk Calculeren maakt u van iedere leverbare auto en fiets razendsnel een kostencalculatie of een leaseofferte. Alle benodigde gegevens zijn actueel dankzij dagelijkse updates via internet. Ook zaken als restwaarde, fleetownerkortingen en ROB-cijfers leveren wij aan, al kunt u ook alles naar eigen inzicht inrichten.

U hoeft alleen de variabelen zoals looptijd, het jaarkilometrage en de gewenste opties, accessoires en kleur aan te klikken om een calculatie te kunnen maken.

Eenvoudig beheer

Verzekering, houderschapsbelasting, administratiekosten, rente, vervangend vervoer, etc. worden automatisch berekend. Hierbij zijn alle gegevens te muteren en zelfs passend te maken voor integratie in een autoregeling. Gemaakte calculaties kunt u eenvoudig mailen, printen en hercalculeren.

In een oogwenk zet AutoDisk Calculeren de auto’s naast elkaar, zodat u ze kunt beoordelen op hun kosten en specificaties en vervolgens een economisch verantwoorde keuze kunt maken. Als leasemaatschappij kunt u zo een goed afgewogen voorstel maken voor uw klant, inclusief alternatieve modellen en brandstofkeuze!

Behalve gecalculeerde RO- en B-cijfers, zit er ook een voorstel voor de restwaarde in het pakket. Deze restwaardeprognose is een onmisbaar aspect aan de calculatiemodule, omdat u zo altijd voor elke auto een leaseofferte kunt maken.

AutoDisk Calculeren is de calculator binnen LeaseWise, het leasepakket van marktleider CarWise.

Razendsnelle berekeningen

Dagelijks updates via internet

Eenvoudig vergelijken

naast RO- en B-cijfers ook restwaardeprognoses

Vragen over AutoDisk Calculeren?

AutoDisk Calculeren wordt gebruikt door 150 leasemaatschappijen door heel Nederland en is de basis voor zeer veel online leasesystemen. Een zeer krachtige calculatie engine waarin u razendsnel kunt werken.