Online Taxatiebeheer - AutoDisk

Online Taxatiebeheer

Rechtstreeks bieden op auto's

AutoDisk ExpiratieTaxatie is een nieuwe module in LeaseWise en is gekoppeld met verschillende online veilingtools. In ExpiratieTaxatie komen biedingen live binnen. In deze module is het mogelijk om een selectie te activeren en taxeren.  Taxeren loopt via AutoTelex webservice.

AutoDisk Online Taxatiebeheer stelt autohandelaren van uw keuze in staat om rechtstreeks te bieden op uw uitlopende auto’s. U kunt het gehele biedverloop volgen en een restwaardevoorstel van zowel AutoDisk als Autotelex (gekoppeld aan het kenteken) op uw scherm zien als referentie. U kunt via deze toepassing de onderhandelingen voeren en uiteindelijk de verkoop afronden.

Beperkt aantal handelaren

AutoDisk Taxatiebeheer is in het leven geroepen om klanten die hun auto willen verkopen via een systeem dat het aantal bieders beperkt tot de opgegeven handelaren. U kunt inloggen als handelaar of als beheerder.

Als handelaar beschikt u over de aangeboden auto’s die aan uw naam zijn verbonden. De auto’s hebben een verlooptijd. U heeft dit tijdsbestek om een bod te doen op deze auto. U ontvangt een bericht mocht uw bod worden uitgekozen. Hierin staat hoe de auto in uw bezit kan komen.

Als beheerder beschikt u over alle auto’s. Deze kunnen gekoppeld worden aan een handelaar. De geboden auto’s kunt u offreren naar de klant toe.

  • Eigen controle over remarketing
  • Online aanbieden
  • Goed overzicht expiraties
  • Rechtstreeks bieden
  • Restwaardevoorstel al gekoppeld
  • Expiratiebeheer optioneel in Leasewise
  • Koppeling externe veilinghuizen mogelijk

Vragen over de Taxatiebeheer module?

ExpiratieTaxatie geeft de mogelijkheid op eigen controle over remarketing. Vragen of meer informatie? Alain beantwoord graag je antwoorden.