Autogegevens - AutoDisk

Autogegevens

Actuele autodata vormt de basis

Vraag en aanbod van mobiliteit verschuiven steeds meer naar online omgevingen. De basis voor alle verder denkbare toepassingen is betrouwbare en actuele autodata. Daar kunt u, kunnen uw klanten en wij dagelijks op bouwen. Alle merken, modellen, types, opties, kleuren en accessoires zijn up-to-date beschikbaar. Iedere dag werkt ons team van dataspecialisten aan een juiste invulling van uw online winkelvoorraad.

De basis is AutoDisk Autogegevens!

Een perfecte CarConfigurator

AutoDisk Autogegevens is de perfecte basis voor een CarConfigurator, voorzien van alle actuele autogegevens van uw merk(en). En niet alleen de prijzen, maar ook de leverbare opties en accessoires, velgen en kleuren (met foto van de auto in de gekozen kleur). Van de samengestelde auto kunt u een offerte-aanvraag, leasecalculatie of bestelling laten maken door uw bezoeker, precies wat u wenst. U ontsluit AutoDisk Autogegevens, opties en kleuren via onze eenvoudig en goed werkende auto-webservice (REST).

Het is ook mogelijk om een CarConfigurator met uw merken op tablets in uw showroom, events of beurzen te laten draaien. Aanvragen komen direct in uw mailbox of worden via XML gekoppeld aan uw DMS-systeem. De toekomst begint nu, de opvolging is aan u!

Vragen over de Autogegevens module?

AutoDisk Autogegevens zorgt ervoor dat uw klant binnen uw site alle actuele autogegevens kan vinden. Alain helpt je graag verder