Webdeveloper - AutoDisk

Webdeveloper

U bent een webdeveloper…

Succes op internet begint met een goede website en duidelijke content. Als webdeveloper bent u voornamelijk bezig techniek intelligent te laten maken. AutoDisk kan het voor u een stuk makkelijker maken. Om websites te verrijken met goede automotive content kunt u namelijk gebruik maken van de goed gedocumenteerde autogegevens webservices /API van AutoDisk. Met behulp van API verrijkt u uw website met onze autogegevens. Daarnaast bieden wij verschillende API’s die gekoppeld zijn aan de AutoDisk producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Leaseprijsmanager, Kentekenherkenning of de TCO API.

Daarnaast denken wij altijd graag voor een oplossing op maat.

AutoDisk online lease calculator WordPress plugin

AutoDisk online offerte aanvraag WordPress plugin

Beschikbare WordPress plugins

Voor de WordPress gebruikers heeft AutoDisk een WordPress plugins beschikbaar, waardoor binnen enkele seconden een volledige online car configurator kan worden geïmplementeerd binnen uw WordPress omgeving.

AutoDisk heeft de volgende WordPress plugins beschikbaar.

Onze webdeveloper modules

Autogegevens API

Autogegevens moeten gemakkelijk toegankelijk, compleet en betaalbaar zijn. Om websites te verrijken met goede automotive content kunt u gebruik maken van onze goed gedocumenteerde webservices/API.

Autogegevens
Dealeradressen

Als u op zoek bent naar dealeradressen van de Nederlandse BOVAG-dealers dan kunnen wij u verder helpen.
Per merk, inclusief adres, telefoonnummer, mailadres en GEO-codes. Ook is bekend of het een dealer of een servicedealer betreft. Levering via onze webservice, dus razendsnel te integreren in de website of App van uw klant.

Dealeradressen
Kentekenherkenning API

We leveren alle auto-informatie ook middels kentekenherkenning. Alle informatie die verbonden is aan een kenteken wordt door ons ontsloten en voortdurend bijgewerkt naar aanleiding van actuele informatie. De AutoDisk autogegevens database, die dagelijks up-to-date wordt gehouden, is gekoppeld aan het kentekenregister van VWE.

Kentekenherkenning
Restwaarde API

Veranderlijke factoren zoals nieuwe milieu- en belastingregels en bijvoorbeeld de economische situatie beïnvloeden steeds meer de restwaarden van voertuigen. Grote, maar momenteel ook kleinere bedrijven willen weten hoe ze op restwaardegebied presteren.

Restwaarde
Autokosten (TCO) API

Kopen of private leasen? Absoluut geen gekke vraag meer tegenwoordig. Het antwoord kan vrij eenvoudig zijn wanneer de consument inzichtelijk heeft wat zijn of haar auto precies kost. Dat laatste noemt men ook wel Total Cost of Ownership (TCO). TCO is een term, die niets meer betekent dan de totale kosten gedurende het gebruik van de auto. AutoDisk weet als geen ander hoe dit te berekenen, want we leveren dit soort calculaties tenslotte aan leasemaatschappijen. De klant zal zich in veel gevallen verbazen hoeveel de huidige vierwieler precies kost t.o.v. een Privatelease contract.

Autokosten (TCO)

Vragen over de webdeveloper modules?

U ontwikkelt, bouwt en implementeert websites. Wij regelen goede automotive content aangepast aan de functionaliteit die u nodig heeft.