Leasemaatschappij - AutoDisk

Leasemaatschappij

Ruim 150 leasemaatschappijen in Nederland

AutoDisk is groot in de leasebranche. Samen met de CarWise Group automatiseren we ruim 150 leasemaatschappijen in Nederland. Beide bedrijven zijn daarmee in bijna 30 jaar tijd uitgegroeid tot de belangrijkste partners in deze markt. AutoDisk is verantwoordelijk voor het frontoffice gedeelte met de AutoDisk Lease Calculator. CarWise ontwikkelt de gehele backoffice (contractbeheer) met het systeem LeaseWise. Door deze splitsing kunnen we op beide terreinen topwerk leveren.

Uitgebreide inzichten

Onder frontoffice verstaan we: het maken van een leasecalculatie of een leaseofferte via één van onze softwarepakketten en online calculeer toepassingen. Na het maken van een offerte kan een bestelling gedaan worden die rechtstreeks in LeaseWise terecht komt, waarna u kunt beheren, factureren en signaleren in het backoffice systeem.

Leaserijders kunnen hun mobiliteit kiezen en samenstellen met de AutoDisk Online Mobiliteitsregeling. Of het nou om een auto of fiets gaat, of beiden met een mobiliteitspas. Vervolgens is alle relevante informatie te raadplegen in een veelzijdige Berijdersapp. Wagenparkbeheerders krijgen via iWise inzicht in zaken als brandstofverbruik, afloopdatum contract, kilometerstand, etc.

Uitstekende autogegevens

Autodata dagelijks up-to-date

Fietslease oplossingen

Gedegen calculaties

Gratis restwaarde forecast

Gratis ro- en b-berekening

Volledig geïntegreerd met online tools

Onze leasemaatschappij modules

MobiDisk

Hierin komen alle vormen van mobiliteit samen in een compleet state-of-the-art online mobiliteitsportaal, waarin naast auto’s en fietsen ook verschillende mobiliteitspassen geselecteerd kunnen worden. Vanuit een vooraf ingesteld mobiliteitsbudget dat gekoppeld is aan bepaalde spelregels per werknemer, kan zowel de fleetowner als leasemaatschappij zich perfect richten op alle medewerkers en mobiliteitsbehoeften.

MobiDisk
Calculeren

Met AutoDisk Calculeren maakt u van elke leverbare auto en fiets razendsnel een kostencalculatie of een leaseofferte. Alle benodigde autogegevens zijn actueel dankzij dagelijkse updates via internet. Ook zaken als restwaarde, fleetownerkortingen en ROB-cijfers leveren wij aan. Ook zijn deze componenten naar eigen inzicht in te richten.

Calculeren
Leaseprijsmanager

Bergen werk kost het om leaseprijzen voor (privé)lease aanbiedingen te managen. Het werk zit hem in het opbouwen van de leaseprijzen matrix, maar ook in het aanmaken van opties, componenten, kleuren, afbeeldingen en teksten. Een zeer arbeidsintensief traject, zeker naarmate uw aanbod groter wordt. Onze Leaseprijs manager helpt u daarbij.

Leaseprijsmanager
Berijdersapp

Alle relevante informatie van de leaseauto, in één overzicht, binnen handbereik. Dát is de AutoDisk berijdersapp.

Deze volledig per leasemaatschappij gepersonaliseerde app, bevat alle informatie inzake het leasecontract en bijbehorende randzaken zoals de laatst bekende kilometerstand, schadeafhandeling en bekeuringen. Het brandstofverbruik, tegenwoordig een belangrijk item in kostenvermindering, is eveneens zichtbaar. Alle tankbeurten worden namelijk verwerkt in een brandstofverbruiksscore.

BerijdersApp
Online Mobiliteitsregeling

In de AutoDisk Online Mobiliteitsregeling kunt u de auto- en fietsregelingen van al uw klanten onderbrengen.

De berijders kiezen, rechtstreeks via internet, passende mobiliteit binnen hun eigen categorie, berekenen vervolgens hun eigen bijdrage en kunnen vervolgens direct hun bestelling plaatsen.

Online Mobiliteitsregeling
Voorraadlease

De occasion verkoop vertoont al jaren een stijgende lijn en ook voor de komende jaren is het de verwachting dat deze trend zich doorzet. Opmerkelijk dat met het succes van met name Private Lease er eigenlijk nog maar relatief weinig voorraad auto’s worden aangeboden met leaseprijzen. Daar komt nu snel verandering in.

Voorraadlease
Online Carconfigurator

Met de internetmodule AutoDisk Online CarConfigurator kunnen relaties online een auto samenstellen op een professionele site die AutoDisk voor u verzorgt.

Online Carconfigurator
Online lease calculator

AutoDisk Online Lease Calculator geeft leasemaatschappijen de mogelijkheid potentiële klanten, overal en altijd zelf online leasecalculaties te laten maken.

Online lease calculator
Online Taxatiebeheer

AutoDisk ExpiratieTaxatie is een module in LeaseWise en is gekoppeld met verschillende online veilingtools. In ExpiratieTaxatie komen biedingen live binnen. In deze module is het mogelijk om een selectie te activeren en taxeren.  Taxeren loopt via AutoTelex webservice.

Online Taxatiebeheer
Private Lease

Private Lease, of anders gezegd Privélease is booming en boort een volledig nieuwe markt aan voor leasemaatschappijen enerzijds en autobedrijven anderzijds. Voor leasemaatschappijen is het uiteraard zeer eenvoudig om de verwerking van Private Lease te verzorgen in zowel de software van AutoDisk als CarWise.

Private Lease

Meer weten over onze modules?

Leasing is een prachtig, maar complex product. We concentreren ons meer en meer op mobiliteit, waarbij de auto belangrijk blijft en de fiets niet meer mag ontbreken. Meer weten?