Berijdersapp - AutoDisk

Berijdersapp

Alle informatie binnen handbereik

Alle relevante informatie van de leaseauto, in één overzicht, binnen handbereik. Dát is de AutoDisk berijdersapp. Deze volledig per leasemaatschappij gepersonaliseerde app, bevat alle informatie inzake het leasecontract en bijbehorende randzaken zoals de laatst bekende kilometerstand, schadeafhandeling en bekeuringen. Het brandstofverbruik, tegenwoordig een belangrijk item in kostenvermindering, is eveneens zichtbaar. Alle tankbeurten worden namelijk verwerkt in een brandstofverbruiksscore.

Berijdersboekje

Geen boekwerk aan papieren meer in het dashboardkastje. Al deze belangrijke informatie is te vinden in het berijdersboekje. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een afspraak voor het omwisselen van de winterbanden. En informatie over wat een leaserijder moet doen bij diefstal, pech of schade. Dit en nog veel meer is allemaal terug te vinden in het berijdersboekje. Ook zijn wijzigingen nu met één druk op de knop geregeld. Dit alles is uiteraard in te zien op een prettige en gebruiksvriendelijke manier.

Vragen over de Berijdersapp?

Alle relevante informatie van de leaseauto, in één overzicht, binnen handbereik. Dát is de AutoDisk berijdersapp, helemaal van deze tijd!