MobiDisk - AutoDisk

MobiDisk

MobiDisk – Maakt mobiliteit concreet

Door auto’s, fietsen en mobiliteitskaarten aan te kunnen bieden in één online webshop, ontsluit MobiDisk als enige partij alle vormen van mobiliteit voor fleet & leasing. MobiDisk maakt mobiliteit concreet.

 

Online Autoregeling

Fleetowners en leasemaatschappijen vertrouwen al jaren op de Online Autoregeling van AutoDisk. Een professioneel online portaal met een prachtige webshop waarin werknemers auto’s kunnen configureren en direct bestellen. Door ook inzage in alle kosten te geven ontzorgen wij met een complete oplossing de leasemaatschappij, fleetowner én werknemer bij het bestelproces van de leaseauto

Online Fietsregeling

Anno 2021 hebben wij in samenwerking met diverse fietsaanbieders een plug-and-play fietslease propositie opgebouwd met een brede keuze aan merken en een compleet service pakket inclusief onderhoud, verzekering en hulpdienst. Zo kunt u eenvoudig fietsen aanbieden aan uw klanten (en hun medewerkers!) en kunnen zij in een online showroom naast auto’s nu ook fietsen calculeren en bestellen. Net als bij de Online Autoregeling verloopt ook dit proces volledig geautomatiseerd en sluit naadloos aan op uw backoffice (LeaseWise).

MobiDisk

Hierin komen alle vormen van mobiliteit samen in een compleet state-of-the-art online mobiliteitsportaal, waarin naast auto’s en fietsen ook verschillende mobiliteitspassen geselecteerd kunnen worden. Vanuit een vooraf ingesteld mobiliteitsbudget dat gekoppeld is aan bepaalde spelregels per werknemer, kan zowel de fleetowner als leasemaatschappij zich perfect richten op alle medewerkers en mobiliteitsbehoeften.

Vanuit een supervisor omgeving worden in een mobiliteitscontainer de diverse onderdelen van het mobiliteitsbeleid ingericht. Denk hierbij aan de verschillende producten, budgetten en medewerkers.

De auto- en fietsregelingen van al uw klanten binnen één online mobiliteitsoplossing

Volledige mobiliteitscalculator

Werknemers kiezen en plaatsen hun bestelling rechtstreeks

Alleen mobiliteit zichtbaar passend binnen categorie en budget werknemer

Nagenoeg alle vormen van auto- en fietsregelingen in te richten

Persoonlijke zoekmogelijkheden

AutoDisk MobiDisk schema

AutoDisk MobiDisk schema

Meer weten over MobiDisk?

MobiDisk is het meest geavanceerde product van AutoDisk. Alle kennis van leasing, wagenparken en softwaredesign komen bij elkaar.