Voorraadlease - AutoDisk

Voorraadlease

Geautomatiseerd leaseprijzen van occasions en voorraad creëren en managen

De occasion verkoop vertoont al jaren een stijgende lijn en ook voor de komende jaren is het de verwachting dat deze trend zich doorzet. Opmerkelijk dat met het succes van met name Private Lease er eigenlijk nog maar relatief weinig voorraad auto’s worden aangeboden met leaseprijzen. Daar komt nu snel verandering in.

Voorraad Leasing, zo doe je dat!

Bij Voorraad Leasing spelen er andere krachten dan alleen de prijs. Het feit dat je nagenoeg direct over de auto kan beschikken is er één van. Er is immers geen levertijd. Verder zijn de auto’s one-offs. Unieke voertuigen die niet meer samengesteld hoeven te worden via een configurator. Dat lijkt een nadeel, maar in praktijk is dat heerlijk. Het is meteen duidelijk welke auto het betreft en hoe die er exact uit ziet.

Eenvoudig en snel leaseprijzen calculeren op voorraad auto’s

Alle leasevormen calculeerbaar

Correcte berekening en terugkoppeling met uw back-office

Speelt in op de trend van bezit naar gebruik

De module

De vraag naar onze Voorraad Lease module is in korte tijd fors toegenomen. Een logisch gevolg van de behoefte van zowel de particuliere als zakelijke rijder om een auto te gebruiken o.b.v. maandprijzen. De mogelijkheid om een all-in leaseprijs te kunnen vergelijken met een aanschafprijs biedt transparantie en inzicht. Complex is het allang niet meer om dit volledig geautomatiseerd te kunnen verwerken. Hoe dan? Via een feed uit uw occasion beheer systeem kunnen wij deze importeren in AutoDisk calculeren en automatisch hier leaseprijzen voor berekenen.

Vragen over de voorraadlease?

Leasing is een prachtig, maar complex product. We concentreren ons meer en meer op mobiliteit, waarbij de auto en leasing even belangrijk blijven. Meer weten?