Online Mobiliteitsregeling - AutoDisk

Online Mobiliteitsregeling

Online Mobiliteitsregeling

AutoDisk levert een complete Online Mobiliteitsregeling waar u uw autoregelingen of mobiliteitsbudgetten in kunt uitvoeren. De berijders kiezen, rechtstreeks via internet, auto’s die binnen hun categorie vallen, berekenen vervolgens hun eigen bijdrage en kunnen uiteindelijk hun bestelling plaatsen.

Invloed kosten

Zaken als onderhoudskosten, restwaarde en brandstofkeuze hebben veel invloed op de uiteindelijke totale kosten. Vaak beschikken fleetowners niet over de geavanceerde calculatiesystemen waar de leasemaatschappijen mee werken. Brandstoflabeling en CO2-uitstoot kunt u een belangrijke plaats laten innemen, net als de uiteindelijke eigen bijdrage van de berijder, waarmee direct rekening wordt gehouden met de belastingdruk van de betreffende berijder!

Volledige integratie

AutoDisk Online Mobiliteitsregeling is verbonden aan AutoDisk Calculeren. Deze toepassing is voorzien van een volledige leasecalculator, die ook gebruikt wordt door ruim 150 leasemaatschappijen. De Mobiliteitsregeling kan in uw eigen huisstijl worden weergegeven. De berijders kunnen inloggen en rondneuzen op een prachtige autosite met alle specificaties en foto’s van auto’s die binnen hun categorie vallen. Vragen van berijders over hun toekomstige auto betreffende uitrustingsniveau, leverbare opties, brandstofkeuze, etc. worden vanuit het portaal beantwoord.

Nadat een auto is gekozen kan de berijder zijn keuze opslaan en doorsturen naar de wagenparkbeheerder. Een koppeling met AutoDisk Wagenparkbeheer is uiteraard mogelijk.

Vragen over de Online Mobiliteitsregeling?

U kunt vanuit de Online Mobiliteitsregeling rechtstreeks offertes aanvragen en deze tegen elkaar afwegen. Sneller en efficiënter kan niet. Vragen? Laat het ons weten!