Calculeren - AutoDisk

Calculeren

Razendsnelle kostencalculaties

Met AutoDisk Calculeren maakt u van elke leverbare auto razendsnel een kostencalculatie of een leaseofferte. Alle benodigde autogegevens zijn actueel dankzij dagelijkse updates via internet. Ook zaken als restwaarde, fleetownerkortingen en ROB-cijfers leveren wij aan. Liever alles met eigen inzicht inrichten? Ook dat is prima mogelijk! U hoeft vervolgens alleen de variabelen zoals looptijd,  jaarkilometrage en de gewenste opties, accessoires en kleur aan te klikken om een calculatie te kunnen maken.

Eenvoudig beheer

Verzekering, houderschapsbelasting, administratiekosten, rente, vervangend vervoer, etc. worden automatisch berekend. Hierbij zijn alle gegevens te muteren volgens de autoregeling die binnen uw bedrijf geldt of volgens de autoregeling van uw leasemaatschappij. Gemaakte calculaties kunt u eenvoudig mailen, printen en hercalculeren. In een oogwenk zet AutoDisk Calculeren de auto’s naast elkaar, zodat u ze kunt beoordelen op kosten en specificaties. Om vervolgens een economisch verantwoorde keuze te kunnen maken voor uw bedrijf. Ook als leasemaatschappij kunt u zo een goed afgewogen voorstel maken voor uw klant, inclusief alternatieve modellen en brandstofkeuze!

Behalve gecalculeerde RO- en B-cijfers, zit er ook een voorstel voor de restwaarde in het pakket. Deze restwaardeprognose is een onmisbaar aspect aan de calculatiemodule, omdat u zo altijd voor elke auto een leaseofferte kunt maken. AutoDisk Calculeren is als calculator ook geïntegreerd in LeaseWise, het leasepakket van marktleider CarWise Group.

Razendsnelle berekeningen

Dagelijks updates autogegevens

Eenvoudig vergelijken

naast RO- en B-cijfers ook restwaardeprognoses

Vragen over Autodisk Calculeren?

AutoDisk Calculeren wordt dagelijks gebruikt door ruim 250 leasemaatschappijen en fleetowners door heel Nederland en is de basis voor zeer veel online leasesystemen. Een zeer krachtige calculatie engine waarmee u razendsnel kunt werken.