Online Mobiliteitsregeling - AutoDisk

Online Mobiliteitsregeling

Online Mobiliteitsregeling

In de AutoDisk Online Mobiliteitsregeling kunt u de auto– en fietsregelingen en toekomstige nieuwe mobiliteitsvormen van al uw klanten onderbrengen. De werknemers kiezen, rechtstreeks via internet, auto’s en fietsen die binnen hun categorie vallen, krijgen direct inzage in de eigen bijdrage en kunnen vervolgens hun bestelling plaatsen.

Invloed kosten

Zaken als onderhoudskosten, restwaarde en brandstofkeuze hebben veel invloed op de uiteindelijke totale kosten (TCO). Vaak beschikken fleetowners echter niet over de geavanceerde calculatiesystemen waar leasemaatschappijen mee werken. Zaken als brandstoflabeling en CO2-uitstoot kunt u een belangrijke plaats laten innemen, net als de uiteindelijke eigen bijdrage van de werknemer, waarmee direct rekening wordt gehouden met de belastingdruk van de betreffende werknemer!

De auto- en fietsregelingen van al uw klanten binnen één online mobiliteitsoplossing

Volledige mobilteitscalculator

Werknemers kiezen en plaatsen hun bestelling rechtstreeks

Alleen mobiliteit zichtbaar passend binnen categorie en budget werknemer

Nagenoeg alle vormen van auto- en fietsregelingen in te richten

Persoonlijke zoekmogelijkheden

Volledige integratie

AutoDisk Online Mobiliteitsregeling is verbonden aan AutoDisk Online Calculeren. Deze toepassing is voorzien mobiliteitscalculator(die ook gebruikt wordt door ruim 150 leasemaatschappijen) en sluit aan op uw eigen huisstijl. De werknemers kunnen inloggen en rondneuzen in een prachtig mobiliteitsportaal met alle specificaties en foto’s van auto’s en fietsen die binnen hun categorie vallen. Vragen van medewerks over hun toekomstige auto ,fiets en of pas betreffende uitrustingsniveau, leverbare opties, brandstofkeuze, etc. worden hiermee direct beantwoord. Ontzorging voor leasemaatschappij, fleetowner en leaserijder in één oplossing!

Vragen over de Online Mobiliteitsregeling?

De Online Mobiliteitsregeling is het meest geavanceerde product van AutoDisk. Alle kennis van leasing, wagenparken en softwaredesign komen bij elkaar.