Fietslease - AutoDisk

Fietslease

Fietslease maakt mobiliteit concreet

Er wordt binnen fleet & leasing al decennia gesproken over het begrip mobiliteit. Door de uitbreiding met FietsDisk kunt u dit voor uw klanten nu echt concreet maken. U kunt uw fietslease aanbod op zo’n manier inrichten dat uw klanten er echt snel, eenvoudig en succesvol mee aan de slag kunnen.

In AutoDisk Calculeren kunnen naast auto’s ook fietsen volledig geautomatiseerd worden gecalculeerd en direct worden besteld.

In samenwerking met diverse fietsaanbieders hebben we een plug-and-play fietslease propositie opgebouwd met een brede keuze aan merken en een compleet service pakket inclusief onderhoud, verzekering en hulpdienst.

Zo kunt u eenvoudig fietsen aanbieden aan uw klanten (en hun medewerkers!) en kunnen zij in een Online Mobiliteitsregeling zowel auto’s als fietsen calculeren en bestellen. Dit proces verloopt volledig geautomatiseerd en sluit naadloos aan op uw backoffice (LeaseWise).

We schakelen door

En dit is slechts de eerste stap; AutoDisk is ook al ver in het ontwikkelen van een volledig mobiliteits-portaal, waarin naast auto’s en fietsen ook verschillende mobiliteitspassen te selecteren zijn binnen vooraf bepaalde ‘spelregels’ per werknemer. Op deze manier richt u zich als leasemaatschappij niet alleen op de (lease-) berijders van een klant, maar op alle medewerkers. Met uiteraard ook extra kansen voor bijvoorbeeld een mooie private lease aanbieding voor de medewerkers zonder auto van de zaak.

Dus blijf de regisseur over de totale mobiliteit van uw klanten en neem contact op met AutoDisk voor een demo.

Vragen of direct contact?

Meer weten over fietslease (FietsDisk) en of andere online mobiliteitsoplossingen?