Wagenparkbeheerder

U bent een wagenparkbeheerder…

Voor het beheer van uw wagenpark wilt u zo weinig mogelijk administratieve rompslomp en daarnaast wilt u de kosten zo goed mogelijk in de hand houden. Fleetmanagement software is hiervoor onmisbaar en wij hebben die de afgelopen 20 jaar ontwikkeld onder de naam AutoDisk Wagenparkbeheer.

Gebruikers

Onze software voor wagenparkbeheer heeft gebruikers als Van der Velden Rioleringstechniek , Zeeman, Voortman en ENGIE. Ook bedrijven die wagenparken extern beheren gebruiken graag onze software: MobilityControl, Fleetcontrol Nederland en Trivium.

Onmisbare inzichten

Eigen auto’s beheert u ook met AutoDisk Wagenparkbeheer. Deze software geeft u een onmisbaar inzicht in wie er in welke auto rijdt, wat het brandstofverbruik is en wat de kosten zijn van onderhoud, afschrijving, verzekering en belasting. Heeft u leasewagens, dan kunt u de gegevens van alle leasemaatschappijen digitaal verwerken en verdelen over verschillende afdelingen. Kosten zijn per kenteken, per afdeling of voor het hele wagenpark zichtbaar te maken.

We beschikken over een uitgebreide rapportagetool, zowel offline als online. Zo kunt u eenvoudig een rapport maken. Daarnaast leveren wij standaard rapportages die iedere wagenparkbeheerder nodig heeft.

Bekijk wagenparkbeheerder modules

Beheersoftware

AutoDisk Wagenparkbeheer is een Fleetmanagement systeem voor grote en middelgrote fleetowners. Er werken bijna 100 Nederlandse wagenparkbeheerders met onze software, zowel met eigen auto’s als leasewagens. Het systeem is geschikt voor personenauto’s en vrachtwagens en uiteraard kunt u huur- en poolauto’s ook verwerken.

Beheersoftware
Calculeren

Met dit AutoDisk Calculeren maakt u van elke leverbare auto razendsnel een kostencalculatie. Alle benodigde gegevens zijn actueel dankzij dagelijkse updates. Ook zaken als restwaarde, fleetownerkortingen en ROB-cijfers leveren wij aan, al kunt u ook alles naar eigen inzicht inrichten.

Calculeren
Online Autoregeling

AutoDisk heeft ook AutoDisk Online Autoregeling waar u uw autoregelingen of mobiliteitsbudgetten kunt uitvoeren. De berijders kiezen, rechtstreeks via internet, auto’s die binnen hun categorie vallen, berekenen vervolgens hun eigen bijdrage en kunnen uiteindelijk hun bestelling plaatsen.

Online Autoregeling
Kentekenherkenning

AutoDisk levert alle auto-informatie middels kentekenherkenning. Ook in het beheerpakket AutoDisk Wagenparkbeheer bestaat deze mogelijkheid. Informatie over historische nieuwprijs, rijklaargewicht, CO2-uitstoot, restwaarde, etc. krijgt u na opgave van het kenteken compleet terug, inclusief een foto van de betreffende auto.

Kentekenherkenning
Restwaarde

Het professioneel beheren en analyseren van restwaarden is voor wagenparkbeheer een belangrijke waarde. De behoefte aan harde cijfers en feitelijke informatie groeit. Steeds meer bedrijven willen weten hoe ze op restwaardegebied presteren. Grote schommelingen in restwaarden zijn bovendien een groot financieel risico. Tegenwoordig moeten bedrijven die extern worden gefinancierd steeds beter verantwoorden wat ze doen en daarmee neemt de behoefte aan uitgebreide managementinformatie toe.

Restwaarde

Vragen over deze module?

We hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met wagenparkbeheer software. Onze ruime ervaring is volledig terug te vinden in AutoDisk Wagenparkbeheer. Vragen hierover?