AutoDisk Autogegevens PLUS - AutoDisk

AutoDisk Autogegevens PLUS

Altijd actueel, betrouwbaar en professioneel

AutoDisk Autogegevens zijn er al sinds 1991. Tot op de dag van vandaag verwerkt ons autodata team alle autogegevens op vakkundige en intuïtieve wijze. Met AutoDisk Autogegevens PLUS heeft iedere leasemaatschappij en fleetowner toegang tot de best mogelijke dataset aan actuele autogegevens van de Nederlandse markt. Naast de basis autogegevens zoals het merk, model en uitvoering, zijn ook de opties, optiepakketten, evenals de verplichtingen en uitsluitingen hiervan beschikbaar. En niet geheel onbelangrijk; sinds 1 juli 2020 ook de door de fabrikant beschikbaar gestelde WLTP waarden. Kortom: alle belangrijke gegevens houden we bij om een goede calculatie of configurator te kunnen maken.

Atijd up-to-date

De autoprijzen in onze database zijn zeer up-to-date en nieuwe automodellen worden direct verwerkt. Vanuit de dataset krijgt u niet alleen de fabrieksopties compleet met de codes, ook de accessoires af-importeur (uniek in Nederland!), lak kleuren, kleurafbeeldingen en onze koppeling naar de auto foto’s maken het compleet. Natuurlijk zijn ook alle belangrijke technische specificaties voorhanden. AutoDisk Autogegevens PLUS zijn op veel verschillende manieren te ontsluiten. Natuurlijk via onze webservices, maar ook via plugins (WordPress).De koppeling met uitstekend beeldmateriaal maakt onze autodata uiterst professioneel.

Actueel

Betrouwbaar

Professioneel


Ervaring

AutoDisk heeft enorm veel ervaring met de implementatie van autogegevens in verschillende systemen. AutoDisk Autogegevens PLUS wordt automatisch ingeladen in LeaseWise van CarWise. Dé marktleider als het gaat om leasing software. AutoDisk autodata wordt ingezet door zeer veel online opererende leasemaatschappijen en de grootste consumentenorganisatie in Nederland, ANWB. Autogevevens staan ook aan de basis van vele mooie apps, zoals Finnik van VWE.

Onze oplossingen voor autogegevens

WLTP Connector

Sinds 1 juli 2020 is ook voor Nederland het naleven van de wettelijk verplichte WLTP meetmethodiek een feit. Mede om de dataverwerking hiervan mogelijk te kunnen maken heeft AutoDisk de WLTP Connector ontwikkeld en in Autogegevens PLUS geïntegreerd.

Bekijk autonieuws
Fleetowner korting

In AutoDisk Calculeren kunt u zelf uw eigen kortingen bijhouden per merk, model en type. Dit is echter een hele klus. AutoDisk heeft dit al voor u gedaan. U kunt AutoDisk Fleetowner korting als extra module bij ons bestellen, waardoor u veel minder tijd kwijt bent aan het bijhouden ervan. Uiteraard kunt u dan nog speciale afspraken, die u met de importeur of dealer maakt, doorvoeren in de tabel met fleetowner kortingen.

Fleetowner korting
Kentekenherkenning

Kentekenherkenning gebruiken we zeer veel binnen onze software. U profiteert hiermee van onze prettige samenwerking met VWE en Autotelex.

Kentekenherkenning
Optieprijzen

Inbegrepen bij AutoDisk Autogegevens PLUS zijn de Optieprijzen. In deze database staan alle beschikbare opties en accessoires, van elke leverbare uitvoering. AutoDisk Optieprijzen wordt geleverd via webservice en wordt dagelijks ge-update.

Optieprijzen

Vragen over AutoDisk Autogegevens PLUS?

De optiedatabase van AutoDisk is de grote kracht van onze autogegevens. Inclusief uitsluitingen en verplichtingen en nog betaalbaar ook. Vragen over autogegevens? Alain helpt je graag verder!