Online Autoregeling - AutoDisk

Online Autoregeling

Online Autoregeling

In de AutoDisk Online Autoregeling kunt u de autoregelingen en toekomstige nieuwe mobiliteitsvormen van al uw klanten onderbrengen. De berijders kiezen, rechtstreeks via internet, auto’s die binnen hun categorie vallen, krijgen direct inzage in de eigen bijdrage en kunnen vervolgens hun bestelling plaatsen.

Invloed kosten

Zaken als onderhoudskosten, restwaarde en brandstofkeuze hebben veel invloed op de uiteindelijke totale kosten (TCO). Vaak beschikken fleetowners echter niet over de geavanceerde calculatiesystemen waar leasemaatschappijen mee werken. Zaken als brandstoflabeling en CO2-uitstoot kunt u een belangrijke plaats laten innemen, net als de uiteindelijke eigen bijdrage van de berijder, waarmee direct rekening wordt gehouden met de belastingdruk van de betreffende berijder!

De autoregelingen van al uw klanten bij elkaar

Volledige leasecalculator

Berijders kiezen en plaatsen hun bestelling rechtstreeks

Alleen auto's zichtbaar die berijder mag kiezen

Nagenoeg alle vormen van autoregelingen in te richten

Persoonlijke zoekmogelijkheden

Volledige integratie

AutoDisk Online Autoregeling is verbonden aan AutoDisk Online Calculeren. Deze toepassing is voorzien van een volledige leasecalculator (die ook gebruikt wordt door ruim 150 leasemaatschappijen) en kan volledig worden geïntegreerd in uw eigen website, geheel in uw eigen huisstijl. De berijders kunnen inloggen en rondneuzen op een prachtige autosite met alle specificaties en foto’s van auto’s die binnen hun categorie vallen. Vragen van berijders over hun toekomstige auto betreffende uitrustingsniveau, leverbare opties, brandstofkeuze, etc. worden hiermee direct beantwoord. Ontzorging voor leasemaatschappij, fleetowner en leaserijder in één oplossing!

Vragen over de Online Mobiliteitsregeling?

De Online Mobiliteitsregeling is het meest geavanceerde product van AutoDisk. Alle kennis van leasing, wagenparken en softwaredesign komen bij elkaar.