Dennis Buteneers - AutoDisk

Dennis Buteneers

Terug naar overzicht

Dennis Buteneers, Front End Developer

Wat heeft je gemotiveerd om bij AutoDisk te gaan werken en hoe lang ben je al onderdeel van het team?

Ik ben bij AutoDisk gaan werken vanwege hun cultuur en inspirerende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen. Sinds 3 januari 2017 ben ik een trotse en enthousiaste aanwinst voor het team van AutoDisk om bestaande toepassingen verder door te ontwikkelen en nieuwe innovatieve applicaties te bouwen. Mijn keuze om bij AutoDisk te komen werken, werd versterkt door de stimulerende en ondersteunende werkomgeving.

Samenwerkend met dit gepassioneerde team en de gave projecten biedt mij de mogelijkheid om mezelf voortdurend uit te dagen en mijn vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe hoogten te bereiken in mijn professionele groei. Ik voel me trots om deel uit te maken van dit dynamische team!

Wat is het meest interessante project of de meest opwindende uitdaging waaraan je hebt gewerkt sinds je bij AutoDisk bent gekomen?

IC Portaal, BerijdersApp, Mobiliteitsregeling, AMW, AutoDisk Calculeren, …

Ieder project heeft zo zijn eigen kracht waarbij verschillende complexe uitdagingen aan te pas komen. Het is lastig om te kiezen omdat bij ieder traject mooie momenten zijn geweest die hebben gezorgd voor verbeterde teamprestaties en persoonlijke ontwikkelingen. Mijn eerste project was het ‘IC Portaal’ waarbij ik de verantwoordelijkheid kreeg om de front-end architectuur te bepalen, welke efficiënt, innovatief en schaalbaar diende te zijn. Samenwerkend met het back-end team was het inspirerend om te zien hoe iedereen zijn expertise inbracht om gezamenlijk het product tot een mooi eindresultaat te brengen.

Een andere opwindende uitdaging waar ik nog steeds heel trots op ben, is de ‘BerijdersApp’. Vanuit energie, kracht en gaafheid was het de bedoeling om binnen een hele korte periode een gepersonaliseerde app te realiseren voor onze klanten. Echter had ik nog nooit een app gerealiseerd, alleen de interesse was er altijd al geweest, en was dit dan ook een van de grootste uitdagingen in combinatie van het tijdsbestek waardoor de druk groter was. Door de werkomgeving bij AutoDisk, stimulans en geloof hebben we het project kunnen realiseren en gehaald wat een enorme boost heeft gegeven. Het is gaaf om te zien dat we onze klanten hiervan kunnen voorzien en dat de hedendaagse berijder alles omtrent zijn leasecontract in handbereik heeft wat de relatie tussen hen en de leasemaatschappij versterkt. Ieder project daagt me keer op keer uit om mijn grenzen te verleggen en nieuwe oplossingen te bedenken. Dit heeft mij waardevolle ervaringen opgeleverd en heeft me geholpen mijn vaardigheden als front-end developer bij AutoDisk te versterken. Ik ben trots op mijn bijdrage aan deze innovatieve projecten en kijk ernaar uit om nog meer softwaretoepassingen te ontwikkelen binnen dit inspirerende team!