Gino Carri - AutoDisk

Gino Carri

Terug naar overzicht

Gino Carri, Data Researcher

Wat heeft je gemotiveerd om bij AutoDisk te gaan werken en hoe lang ben je al onderdeel van het team?

Door een reorganisatie moesten we met een aantal collega’s weg bij mijn toenmalige werkgever. Ik was er echter wel op gefocust om weer hetzelfde werk te doen, en toen ik in mijn netwerk was gedoken, was Alain de eerste die mij benaderde. Hem kende ik al vanuit een eerdere werkgever. Intussen was er ook contact met Jato, maar uiteindelijk toch gekozen voor AutoDisk. Vanwege de compactheid van het bedrijf, waar de leuke mensen centraal staan en waar iedereen op één vloer werkt zonder aparte kantoortjes of wanden. En niet in de laatste plaats voor Alain Snel, die ook net als ik autogek/petrolhead is! Intussen werk ik alweer ruim 4 jaar voor deze gezellige club, en hoop van harte dat ik dat nog jaren mag doen.

Het “thuiswerken” was overigens nog wel een dingetje, want dat had ik nog nooit eerder gedaan en vroeg wel enige gewenning….

Welke aspecten van je functie vind je het meest boeiend en waarom?

Laat ik beginnen te zeggen dat het databestand het meest uitgebreide is dat ik ken, zeker vergeleken met de tools waarmee ik werkte bij mijn vorige werkgever. Vraag het maar aan Aal. Wat ik altijd weer een uitdaging vind, is het zoeken naar gegevens van nieuwe merken en/of modellen, welke (nog) niet verstrekt zijn door een importeur. Juist omdat dit bij bedrijfswagens zo mogelijk nog lastiger is om daar aan te komen. En dan de kick die ik krijg bij het vinden van de juiste gegevens en daarmee ons databestand kan uitbreiden.