Dave Vet - AutoDisk

Dave Vet

Terug naar overzicht

Dave Vet, Back End Developer

AutoDisk onderscheidt zich van andere bedrijven waar ik heb gewerkt door de unieke werkomgeving.

Toen ik voor het eerst begon met programmeren, kwam ik terecht bij een vriendelijk ICT-bedrijf, dat ideaal was als stageplek. Helaas hadden ze op dat moment geen vacature openstaan. Maar uiteindelijk bleek dit juist een geluk bij een ongeluk, want anders was ik nooit bij AutoDisk terechtgekomen. Vervolgens werkte ik anderhalf jaar bij een ander ICT-bedrijf, waar ik vaak met slechts 3 of zelfs geen mensen in een kamer zat, wat een kleine en saaie omgeving creëerde. Gelukkig kreeg ik een geweldig aanbod van AutoDisk en ben ik nu bijna 2 jaar in dienst.

Wat AutoDisk echt speciaal maakt, is de buitengewone sfeer van samenwerking en de open communicatie die het bedrijf waardeert. Vanaf het moment dat ik hier begon, werd ik verwelkomd in een omgeving waarin iedereen bereid is om ideeën te delen en samen te werken. Het is echt inspirerend om te zien hoe collega’s elkaar ondersteunen en samen streven naar gezamenlijke doelen.

Wat maakt de werkcultuur bij AutoDisk zo bijzonder en waarom voel je je hier thuis?

En dan komen we bij de werkcultuur bij AutoDisk, die werkelijk bijzonder is en waar ik me helemaal thuis voel. Hier word ik niet alleen gewaardeerd voor mijn inzet, maar ook aangemoedigd om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. De communicatie binnen het team is uitstekend en er is altijd ruimte om ideeën te delen en samen te werken.

Bovendien biedt AutoDisk de vrijheid om op mijn eigen tempo te werken en even afleiding te zoeken wanneer nodig. Dit zorgt voor een gezonde balans tussen werk en ontspanning, waardoor ik me energiek en gemotiveerd blijf voelen.

Wat het meest bijzonder is aan AutoDisk, is de hechte band die we hier binnen het team hebben. Er heerst een gevoel van wederzijdse steun en respect tussen collega’s, wat een warme en positieve werkomgeving creëert. Ik voel me hier niet alleen als een werknemer, maar als een gewaardeerd lid van een professionele familie.

Al met al maakt de werkcultuur bij AutoDisk het verschil. Het is een plek waar ik me thuis voel, waar mijn bijdragen gewaardeerd worden en waar ik de mogelijkheid heb om te groeien en mezelf te ontplooien. Ik kan me geen betere plek voorstellen om deel van uit te maken.