Software en online modules - AutoDisk

Software en online modules

Software en online modules

Als leasemaatschappij wilt u uw klanten en prospects zo goed mogelijk van dienst zijn door snel en efficiënt te kunnen reageren op offerteaanvragen, door uitsluitend te werken met de meest recente autogegevens maar ook door het beheer van het leasepark goed geregeld te hebben.

AutoDisk Calculeren is software om uw gehele frontoffice te automatiseren. Indien gewenst volledig geïntegreerd met internet waardoor uw klanten online offertes aan kunnen vragen of zelf leasecalculaties kunnen uitvoeren.
AutoDisk bouwt ook online autoregelingen waar u de autoregelingen van al uw klanten in onder kunt brengen. De berijders kiezen rechtstreeks via internet auto’s die binnen hun categorie vallen, berekenen hun eigen bijdrage en kunnen uiteindelijk hun bestelling plaatsen.

Het is ook mogelijk om, los van de software, een abonnement te nemen op ons actuele autotypebestand AutoDisk Autogegevens en deze te integreren in uw eigen software. Als u meer informatie wilt, of een persoonlijke demonstratie, neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Alain!

Leasing is een prachtig, maar complex product. We concentreren ons meer en meer op mobiliteit, waarbij de auto en leasing even belangrijk blijven. Meer weten?