Mobiliteit is nu concreet - AutoDisk
29-06-2021

Mobiliteit is nu concreetEr wordt binnen fleet & leasing al decennia gesproken over het begrip mobiliteit. Maar hoe kunt u dit nou concreet maken? En op zo’n manier inrichten dat uw klanten er echt snel, eenvoudig en succesvol mee aan de slag kunnen

AutoDisk heeft hier de afgelopen periode grote stappen in gezet; met trots kunnen wij mededelen dat vanaf nu ook fietsen volledig geautomatiseerd kunnen worden gecalculeerd en vervolgens worden besteld.

In samenwerking met diverse fietsaanbieders hebben we een plug-and-play fietslease propositie opgebouwd met een brede keuze aan merken en een compleet service pakket inclusief onderhoud, verzekering en hulpdienst. 

Zo kunt u eenvoudig fietsen aanbieden aan uw klanten (en hun medewerkers!) en kunnen zij in één omgeving zowel auto’s als fietsen calculeren en bestellen. Dit proces verloopt volledig geautomatiseerd en sluit naadloos aan op uw backoffice (LeaseWise). 

We schakelen direct door

En dit is slechts de eerste stap; AutoDisk is ook al ver in het ontwikkelen van een volledig mobiliteits-portaal, waarin naast auto’s en fietsen ook verschillende mobiliteitspassen te selecteren zijn binnen vooraf bepaalde ‘spelregels’ per werknemer. Op deze manier richt u zich als leasemaatschappij niet alleen op de (lease-) berijders van een klant, maar op alle medewerkers. Met uiteraard ook extra kansen voor bijvoorbeeld een mooie private lease propositie voor de medewerkers zonder auto van de zaak.

Dus blijf de regisseur over de totale mobiliteit van uw klanten en neem contact op met AutoDisk voor een demo van de nieuwe functionaliteit!