AutoDisk zoekt een Back-end C#/.NET Developer - AutoDisk

AutoDisk zoekt een Back-end C#/.NET Developer

Het is logisch dat we dan op zoek zijn naar iemand die verstand heeft van software en/of data. Wat wij nog belangrijker vinden is dat je enthousiast bent en er plezier in hebt om onze klanten te helpen nog succesvoller te worden. 

Het enthousiasme en plezier van ons jonge en ambitieuze team is wat het leuk maakt om bij AutoDisk te werken. Als onderdeel van dit team werk jij mee aan diverse projecten om onze softwaretools verder uit te breiden en te verbeteren. Je voert hierbij niet alleen uit, maar denkt actief mee over de ontwikkelingen en hoe we als AutoDisk onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. 

AutoDisk is een full service softwareontwikkelaar en content provider en richt zich op mobiliteitsaanbieders. Wij zijn al sinds 1991 actief in de mobiliteitssector (maar toen was een deel van onze medewerkers nog niet eens geboren). Naast het leveren van actuele autogegevens ontwikkelt AutoDisk innovatieve en solide software voor leasemaatschappijen, autobedrijven en wagenparkbeheerders. De kracht van AutoDisk is haar vermogen om continu te innoveren. Wij kijken altijd van meerdere kanten naar de materie en verrassen met producten die vernieuwend en tegelijk zeer volwassen zijn. 

Back end developer bij AutoDisk is een brede rol waarbij kennis van de laatste trends en tools met betrekking tot softwareontwikkeling belangrijk is. Daarnaast is het mooi meegenomen als je auto’s en/of mobiliteit interessant vindt. Het meest belangrijke is dat je snel kunt leren en je thuis voelt in een dynamisch team waar structuur wel aanwezig is, maar soms ook aan de kant wordt gezet om iets gewoon te ‘fixen’ met z’n allen. 

Waar het concreet op neerkomt: 

Jij: 

 • Bent bekend met het koppelen van applicaties via REST-API’s in een high-performance omgeving 
 • Bent niet bang om daarbij met SQL en in aanraking te komen. De code ontwikkeling zelf vindt plaats in Visual Studio en wordt met Azure DevOps automatisch uitgerold naar onze Azure omgeving 
 • Je bent in staat om in overleg met andere ontwikkelaars de integratiearchitectuur vorm te geven en kritisch mee te denken 
 • Je bent secuur in het ontwikkelen en testen en vindt kwaliteit belangrijk 
 • Hebt dit al een paar jaar laten zien bij een andere werkgever 
 • Bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig aan de slag 

Wij: 

 • Zijn een klein bedrijf met grote ambities en verantwoordelijkheden 
 • Weten veel over auto’s, mobiliteit, data en software 
 • Hebben een geweldig team en een prettige werkplek met de juiste mix van lachen en hard werken 
 • Bieden voor deze functie een salaris tussen de € 2.750 en € 4.250 en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Vinden de balans tussen werk en privé zeer belangrijk 
 • Zitten vlakbij Station Haarlem en snelwegen 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team en heb je zin om met onze klanten te sparren over nieuwe ideeën, stuur een bericht naar info@autodisk.nl. Vertel ons daarin waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie en doe er s.v.p. je CV bij. 

Mocht je eerst meer willen weten of deze functie, neem dan gewoon even contact met ons op.