AutoDisk WordPress CarConfigurator plugin - AutoDisk

AutoDisk WordPress CarConfigurator plugin

WordPress plugin

De AutoDisk CarConfigurator WordPress plugin is eenvoudig en snel te integreren binnen uw WordPress omgeving en is te installeren als zowel een offerte aanvraag of als volledige carconfigurator module (zie ook calculeren).

De plugin is voorzien van een administrator gedeelte waarmee de plugin geheel naar eigen smaak is in te richten.

Aanpassingen in de output (offerte aan klant, e-mails aan klant) zijn aanpasbaar zodat het geheel past binnen uw huisstijl. Ook is gedacht aan het toevoegen van Google Analytics zodat u bij kunt houden wat de bezoeker op uw site doet.

De werking van de Online Carconfigurator plugin is uiteraard hetzelfde als in een andere webomgeving. Vanzelfsprekend is de WordPress omgeving responsive zodat deze tool op ieder device bekeken kan worden.

Naast het uitgebreide administrator gedeelte van de Autodisk CarConfigurator plugin is de plugin ook zeer gemakkelijk te stijlen en geheel naar eigen design aan te passen. Het is zelfs mogelijk om de output te beïnvloeden doordat er gebruik gemaakt wordt van een custom map structuur. Hier is wel enige PHP kennis voor nodig.

De Autodisk CarConfigurator plugin beidt ook standaard een aantal widgets aan. Deze zijn net zoals iedere andere widget te plaatsen in bijvoorbeeld de sidebar.

  • Aanbieding Widget (Aanbiedingen die zijn aangemaakt via het plugin menu
  • Zoek Widget (Zoek module)
  • Top model Widget (Top modellen Autodisk feed)
  • Merk model Widget (Zoeken snel via merk model)
  • Merk lijst Widget (Lijst met merken)

Vragen over deze module?

Leasing is een prachtig, maar complex product. We concentreren ons meer en meer op mobiliteit, waarbij de auto en leasing even belangrijk blijven. Meer weten?