Op vakantie met de AutoDisk Berijdersapp - AutoDisk
22-06-2022

Op vakantie met de AutoDisk Berijdersapp

Actuele groene kaart en noodnummers binnen handbereik

Na een aantal magere jaren door een niet nader te noemen pandemie en nu weer lange rijen op Schiphol, is de verwachting dat veel Nederlanders weer ‘oud en vertrouwd’ met de auto het buitenland gaan opzoeken deze zomer. Belangrijk dus ook dat de leaseauto op orde is en zaken zoals noodnummers en de groene kaart binnen handbereik zijn. Leasemaatschappijen die hiervoor de Berijdersapp inzetten, hebben dit voor hun klanten perfect geregeld.

Op de sociale mediakanalen zien we mooie voorbeelden en handige tips met de Berijdersapp in de hoofdrol. Van een altijd actuele en geldige groene kaart tot een gave video’s, waarin vanuit de Berijdersapp het advies gegeven wordt over het terugvinden van de laadsnelheid van een elektrische auto. Ook kan er via het berichtenportaal van de Berijdersapp rechtstreeks informatie gedeeld worden voor een zorgeloze reis.

Wilt u het volgend jaar zomer ook zo goed voor elkaar hebben voor uw klanten? Stuur een email naar marcel@autodisk.nl en informeer naar de mogelijkheden en meer informatie voor de Berijdersapp.
Zorgeloos op reis met AutoDisk Berijdersapp