Nieuwe functionaliteiten Intermediair Calculator - AutoDisk
19-10-2023

Nieuwe functionaliteiten Intermediair Calculator

Ontwikkelsprints Lease Offerte Acceptatie (LOA) afgerond 

Tijdens de CarWise Releasedag en in onze nieuwsbrief van maart dit jaar, informeerden wij jou over de zeer interessante nieuwe ontwikkelingen en aanstaande uitbreidingen van de Intermediair Calculator. 
 
Wij zijn er klaar voor; vanaf nu heeft een reseller (intermediair of dealer) gedurende het hele proces inzicht in het leasecontract. De reseller kan in zijn eigen portal calculeren, de status van de LOA volgen, openstaande bestellingen raadplegen, lopende contracten zien en expiraties opvolgen. Hiermee kan de reseller meer zelfstandig opereren, zonder hiervoor te hoeven schakelen met de backoffice van de leasemaatschappij. Uiteraard wel binnen de door de leasemaatschappij gestelde grenzen. De eerste klanten zijn hier nu mee live en zien deze toevoegingen als een zeer nuttige verbetering wat betreft inzicht en efficiency.
 
Dat is niet alles; verder worden de provisiemogelijkheden voor de reseller uitgebreid, is het mogelijk eigen componenten bij het calculeren van een gebruikte auto op kenteken toe te voegen. En last but not least; de toevoeging om de Financial Lease calculaties op te kunnen slaan en door te zetten naar LeaseWise.
 
Ook gebruik maken van deze nieuwe functionaliteiten of andere vragen over de Intermediair Calculator? Neem graag contact met ons op.