Mogen wij een nieuwe AutoDisker aan u voorstellen? - AutoDisk
29-06-2021

Mogen wij een nieuwe AutoDisker aan u voorstellen?

Vincent Stikkelorum gestart als Business Development Manager

De kans is groot dat u hem inmiddels al gesproken heeft. Sinds 1 februari van dit jaar is Vincent Stikkelorum bij AutoDisk in dienst gekomen als Business Development Manager. “Voor de verdere groei van ons bedrijf, gezien de ontwikkelingen op het gebied van leasing en nieuwe mobiliteitsproposities is zijn kennis en ervaring meer dan welkom en werpt nu al zijn vruchten af” aldus Alain Snel (Directeur AutoDisk). 

Wie kan beter vertellen wie hij is dan Vincent zelf?

Ik stel mijzelf graag aan u voor; Vincent Stikkelorum, 43 jaar jong en samen met mijn vrouw en zoon woonachtig in Huizen (NH). Ik heb de afgelopen 20 jaar diverse functies gehad in de automotive; bij internationale leasemaatschappijen en als consultant. Deze ervaring gebruik ik nu om de propositie van AutoDisk verder te ontwikkelen. Het uitgangspunt daarbij is om onze klanten te helpen nog succesvoller te zijn. Bedrijven gebruiken onze data, software en toepassingen om hun eigen propositie in de markt te zetten. Soms volgen we onze klant en ontwikkelen we op basis van hun wensen, een andere keer lopen we voor de markt uit in onze ontwikkelingen, omdat we zien dat we extra toegevoegde waarde kunnen leveren op basis van nieuwe ideeën.
Het is leuk om veel bekenden tegen te komen in mijn nieuw job, dit keer vanuit een andere rol. Ook de samenwerking met mijn AutoDisk collega’s zorgt ervoor dat ik het erg naar mijn zin heb bij deze club; een mooie mix van mensen met passie voor zowel auto’s als software.