MHC Mobility eerst Berijdersapp België - AutoDisk
19-10-2023

MHC Mobility eerst Berijdersapp België

Dankzij grenzeloze ambities en samenwerking

Ruim 3 jaar na de start van de samenwerking met MHC Mobility (voorheen Mobilease), zijn we bijzonder trots om de eerste ‘Mobility app’ van MHC in de Belgische Apple en Google Play store te hebben mogen plaatsen. Kristof de Backer (Managing Director MHC) gaf ons de uitdaging om de Berijdersapp ook beschikbaar te maken in België en die uitdaging hebben we met meerdere handen aangepakt. Andere data, soms terminologie en niet te vergeten een meertalige opzet zijn zomaar enkele zaken waar we rekening mee moesten houden.
 
“Een app voor klanten is niet persé uniek, een app gekoppeld aan het leasingcontract van de bestuurder zelf met alle relevante informatie van de leasewagen is dat wel”; aldus Kristof de Backer. Kristof vervolgt: “wij zijn de eerste full service leasemaatschappij in België die de bestuurders en daarmee ook de wagenparkbeheer, dankzij de app volledig kunnen ontzorgen. De MHC Mobility app geeft als persoonlijke assistent de berijder 24/7 antwoord op nagenoeg alle vragen die er kunnen zijn. Ook kunnen wij in de app alle relevante zaken middels een pushbericht communiceren naar onze klanten; denk bijvoorbeeld aan het attenderen op de wissel van zomer- naar winterbanden of vice versa. Met MHC Mobility ga je elke dag zonder zorgen de weg op.”
 
MHC Mobility en in het bijzonder Kristof; het resultaat mag er zijn. Wij wensen jullie en de leaserijders veel gemak en plezier met de app. Namens Teams AutoDisk dank voor de opdracht en de fijne samenwerking!