Leasing oet Twente - AutoDisk
19-03-2020

Leasing oet Twente

Gelukkig worden wij bij AutoDisk wel vaker aangenaam verrast door de eindresultaten van heerlijk lopende samenwerkingen. Oftewel: “samen maken we impact”. Zo vat de slogan van Webstores, de ‘digital partner’ van Huiskes Kokkeler, het mooi samen.

Webstores en Jorn ter Huurne (Online marketing HK Autolease) zijn samen met Kjelt Rieval (Hoofd Front end AutoDisk) aan de slag gegaan met de AutoDisk Leaseprijs manager API en hebben een moddervette -zo vinden wij- Private Lease omgeving toegevoegd op de website van HK Autolease.

“De Autodisk Leaseprijs manager geeft ons als leasemaatschappij de flexibiliteit en het gemak om snel en eenvoudig het private en zakelijke lease aanbod toe te voegen en te updaten. Het beheer is erg gebruiksvriendelijk en zorgt er voor dat we d.m.v. enkele doordachte  features grote bulkwijzigingen kunnen doen, maar alsnog volledige controle hebben over prijzen en opties welke op de voertuigdetailpagina’s gepresenteerd worden. Al met al zijn we erg tevreden over de samenwerking en het resultaat”, aldus Jorn ter Huurne.

Het ziet er niet alleen goed uit, functioneel zit het ook perfect in elkaar! Mooi doan!

Bekijk ook eens

Audi Q7

21-05-2024

Autonieuws

Voyah Dream 5 deurs MPV

20-05-2024

Autonieuws