200 leasemaatschappijen! - AutoDisk
21-12-2023

200 leasemaatschappijen!

Met gedegen autodata is meer mogelijk

We zijn er vanzelfsprekend erg trots op dat er inmiddels 200 leasemaatschappijen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Polen en Hongarije, dagelijks vertrouwen op onze data en calculeersoftware. Duizenden leaseoffertes worden gemaakt en komen er binnen via de diverse online calculeertoepassingen. De mogelijkheden hiervoor realiseren wij dankzij de samenwerking met onze klanten, de inzet van een gedreven team van collega’s vanuit ons kantoor in Haarlem en de professionals van CarWise in Almere.
 
Wist je dat er met onze dataset aan autogegevens nog veel meer mogelijk is?
Naast de leasemaatschappijen die wij automatiseren, zijn er ook gerenommeerde partijen in de automotive branche die fantastische autowebsites of andere auto gerelateerde programma’s bouwen op onze Autogegevens API’s. Neem de autopagina’s van hét kennisinstituut de ANWB. Van historische bestanden tot aan alle actuele autogegevens, met de data van AutoDisk helpt de ANWB je aan alle informatie van je eigen of een andere auto en geeft zelfs advies op maat welke auto het best bij je past.   
 
Nog een voorbeeld van de mogelijkheden en veelzijdigheid van professionele autodata: WhatTheRange.com. Ooit begonnen als intern dataproject van AutoDisk om inzicht te krijgen in alle beschikbare EV’s op de markt. Met inmiddels vele honderden unieke bezoekers per dag kunnen we stellen dat onze eigen hobby een beetje uit de hand is gelopen. WLTP vs praktische actieradius, laadsnelheid, accucapaciteit, autoreviews, prijzen en een autovergelijker. Dit en nog veel meer is er mogelijk met AutoDisk Autogegevens!