Home - AutoDisk

Driven by

connection

Dynamic car data is about now, today. And about tomorrow. We are AutoDisk and we love data, because data shows the way.

Mobiliteit is continu in beweging

Wij zijn sinds 1991 actief in de automotive sector. Naast het leveren van actuele autogegevens ontwikkelt AutoDisk innovatieve en solide software voor leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.

Oplossingen op maat

Voor veel toepassingen zijn autogegevens en autodata de basis voor interessante producten. Autodata is leverbaar in verschillende vormen en toepassingen. Onze kracht zit hem in het feit dat we op onze autogegevens webservices bouwen. We kunnen u daardoor altijd perfect assisteren bij het bouwen of implementeren van uw eigen product.

Data driven

Iedere dag verwerkt ons gedreven team van dataspecialisten voor u het nieuwe auto aanbod compleet met alle specificaties. Vanuit onze rekenmodellen voorzien wij het nieuwe aanbod direct van de Reparatie- en Onderhoudskosten. Met een snufje restwaarde erbij hét recept om professioneel te calculeren.

Onze verbindingen

Wij krijgen energie van verbindingen met onze klanten en leveranciers. Verbinding is waar het om draait bij al onze projecten. Niet alleen de verbinding op het gebied van data en techniek, de verbinding met verschillende mensen en bedrijven is onze aandrijving.

 

.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van laatste nieuws rondom AutoDisk, de modules en andere interessante berichten.

Bekijk het laatste nieuws

MG 3 5 deurs Hatchback

11-03-2020

Autonieuws

Dacia Spring 5 deurs SUV

11-03-2020

Autonieuws

Vragen of direct contact?

We zijn gek op nieuwe ideeën en nieuwe bedrijven (start-ups) en staan aan de basis van veel automotive- en mobiliteitsideeën. Daag ons uit.