Beheersoftware

Voor grote en middelgrote fleetowners

AutoDisk Wagenparkbeheer is een Fleetmanagement systeem voor grote en middelgrote fleetowners. Ruim 100 Nederlandse wagenparkbeheerders vertrouwen dagelijks op onze software. Het systeem is geschikt voor personenauto’s en vrachtwagens, lease, koop en uiteraard kunt u ook de  huur- en poolauto’s administratief verwerken.

Met AutoDisk Wagenparkbeheer kunt u uw park op een efficiënte en professionele manier beheren. Het biedt u een overzicht in de gegevens van uw auto’s en berijders, inclusief alle kosten.

Wat is de volledige historie van een kenteken?

Hoe hoog waren de brandstofkosten per kwartaal?

Is er een overschrijding in normverbruik of van de vastgestelde kilometerprijs?

Wat is de maandelijkse fiscale bijtelling per bijrijder?

Naar welke afdeling moeten de kosten worden doorbelast?

Welke auto's en bijrijders zijn er actief?

Wat kunt u met AutoDisk Wagenparkbeheer

De kracht zit in de eenvoudige bediening: u hoeft geen boekhouder te zijn om toch direct inzicht te hebben in alle financiële gegevens van uw wagenpark. Met AutoDisk Wagenparkbeheer kunt u de volgende vragen snel beantwoorden.

Overzichten per bijrijder of kenteken

AutoDisk Wagenparkbeheer heeft standaard een rapportgenerator waarmee u uitgebreide overzichten samen kunt stellen voor afzonderlijke afdelingen en voor het management. Overzichten zijn ook per berijder of per kenteken te maken.

AutoDisk Wagenparkbeheer kan worden uitgebreid met een schade- of bekeuringenmodule. Ook is maatwerk mogelijk voor onder andere het importeren van personeelsgegevens, het inlezen van digitale leasefacturen en tankpassen of het exporteren naar diverse financiële pakketten (SAP, Baan, Exact, etc).

Vragen over de beheermodule?

We hebben inmiddels bijna 30 jaar ervaring met wagenparkbeheer software. Onze ruime ervaring is volledig terug te vinden in AutoDisk Wagenparkbeheer.