AutoDisk WLTP sprint

Ongetwijfeld heeft u de term WLTP al een keer voorbij horen komen de afgelopen tijd. In de Automotive is het natuurlijk hét gesprek van de dag: De nieuwe normering van CO2 uitstoot en, belangrijker voor velen: over opties wordt per 1-7-2020 ook BPM geheven als deze een verhoogde CO2 uitstoot teweeg brengen.

Er is al veel werk verzet om dit mogelijk te maken. Hiervoor dienen we bij iedere calculatie een uitstap te maken en de fabrikant te raadplegen wat de CO2 uitstoot wordt. Het is echter tijd om punten op de i te zetten.

Om die reden hebben wij besloten om de komende maand november volledig in het teken te zetten van WLTP. Tijdens deze ‘sprint’ van 1 maand gaan wij al onze resources ter beschikking stellen hiervoor. Gedurende deze periode reageren wij daarom iets trager dan u van ons gewend bent. We zullen dit kenbaar maken door uw e-mails automatisch te beantwoorden met een versimpelde uitleg van bovenstaande. Telefoontjes worden opgenomen maar als het geen bug betreft, zullen wij u vragen om geduld te hebben tot een later moment.

In februari 2020 gaan we dit concept herhalen en als wij in de tussentijd informatie hebben over de financiële en contractuele consequenties, dan zullen we dat delen met u.

Nogmaals, bugs en andere dringende vragen krijgen bij ons natuurlijk wel de aandacht die het nodig heeft. Blijf dit daarom ook doorgeven in deze periode. Na de eerste ‘sprint’ zullen wij proberen om een update te geven over de stand van zaken op dat moment.

We rekenen op uw begrip.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *