AutoDisk WLTP sprint 2.0

AutoDisk WLTP sprint 2.0

De eerste maand van het nieuwe jaar 2020 zit er alweer (bijna) op. Wij informeerde u in onze laatste nieuwsbrief van 16 december jl. over het verloop van WLTP en dat wij in de maand februari opnieuw een volledige sprint hieraan zullen gaan toewijden.

Vanaf 3 februari zetten wij al onze resources in voor een tweede intensieve sprint. Mogelijk reageren wij gedurende deze sprint daarom minder snel dan u van ons gewend bent. Verzoeken aan support kunnen in deze periode dus met enige vertraging worden beantwoord. Bugs en andere dringende vragen krijgen uiteraard de aandacht die het nodig heeft. Blijf dit daarom wel doorgeven gedurende deze periode.

Na de komende sprint zullen wij u opnieuw proberen een update te geven over de stand van zaken tot dat moment en inzicht te geven over de laatst benodigde acties tot aan livegang. Ook gaan wij u inhoudelijk informeren over de financiële en contractuele consequenties. Vanaf 1-7-2020 zal AutoDisk Autogegevens en AutoDisk Alle Opties vervangen worden door AutoDisk Opties Plus (inclusief aansluiting op de WLTP Connector).

Zijn er vragen, opmerkingen of heeft u tips voor ons inzake WLTP? Laat het graag weten.

We rekenen wederom op uw begrip.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *