AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Peugeot RCZ
Peugeot houdt het met Audi TT concurrent RCZ na vijf jaar al voor gezien.
Het lukte Peugeot niet om te concurrentie met Audi, dat na twee decennia haar derde versie van haar sportieve TT introduceert. De sportief gelijnde coupe op basis van het vorige model 308 bracht niet het verkoopsucces waarop gehoopt was. Net als bij de grotere sedans gaat de voorkeur van de internationale clientele bij de keuze van coupe s en cabriolets vooral uit naar Dutise producten. Volgens topman Carlos Tavares van PSA wil het Franse concern focussen op nog sportievere modellen, wat ons bevreemdt, want de markt daarvoor is nog moeilijker.
Mercedes B-Klasse Electric Drive
Mercedes-Benz introduceert met de facelift van de B-Klasse de Electric Drive.
Het is een volledig elektrisch aangedreven model met een totaal vermogen van 180 pk. Hij komt in aanmerking voor 4 procent bijtelling. Naast de benzine- en dieselmotoren blijft ook de B200 Natural Gas Drive met 20 procent bijtelling.
Ford S-Max
Ford presenteert de opvolger van de fraaigelijnde grote ruimteauto S-Max.
Hij is weer gebaseerd op de, nu nieuwe, Mondeo. Hij heeft het nieuwe gezicht van Ford met zijn chromen, trapezoidevormige grille. Bij een min of meer gelijkblijvende lengte is de indeling gunstiger. De S-Max heeft power-folding-zittingen, waardoor meer binnenruimte is gecreeerd.
Ford Focus wagon
De gefacelifte Ford Focus is leverbaar als First Edition vanaf 24.995 euro.
Het gaat om een gelimiteerde oplage van duizend exemplaren. Hij heeft de 1,0 liter EcoBoost-benzinemotor met 125 pk en is gebaseerd op de Titanium-uitvoering. Daarboven heeft hij onder meer het Sync 2-connectiviteitssysteem en Active Park Assist.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960