AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Mazda MX-5
Mazda geeft de motorische gegevens en andere specificaties van de MX-5 vrij.
Hij heeft de 1,5 liter SkyActiv-G benzinemotor met een vermogen van 131 pk en koppel van 150 Nm. De MX-5 is voorzien van een aantal veiligheidssystemen, waaronder Proactive Safety en i-ActivSense. De koets heeft de naam SkyActiv-body, die zorgt voor hoge stijfheid, ook bij open rijden.
Alfa Romeo Mito Junior
Alfa Romeo presenteert met de Junior een nieuwe versie van de Mito.
Het is een extra rijk uitgeruste auto die ook leverbaar is als bi-fuel, die geschikt is om op lpg te rijden. Standaard zijn onder meer 17 inch lichtmetalen velgen en sportievere achterbumper en -spoiler en verschroomde uitlaattip. Binnen vind je onder meer een in leder afgewerkt stuurwiel en schakelpook.
Renault Alpine Vision Gran Turism
Het roemruchte Franse automerk Alpine is eigendom van Renault.
Verschillende malen is aangekondigd dat het weer tot leven gewekt zou worden. Alpine was een sportief merk dat vanaf de jaren vijftig eigen modellen voerde op basis van Renault-techniek. In 1995 stopte Renault met de verkoop van Alpines en twintig jaar later is er een concept onder deze naam. Het gaat om de Vision Gran Turismo, die werd ontworpen voor het computerspel Gran Turismo 6. Naar verluid heeft de auto een koolstofvezel monocoque en een V8, wat een primeur is voor Alpine.
Volkswagen Golf Variant GTD
De eerste Golf was er begin jaren tachtig al als GTD en nu verschijnt voor het eerst een Variant GTD.
Hij heeft dezelfde 2.0 dieselmotor als de hatchback, waarmee hij een vermogen van 184 pk en een koppel van 380 Nm heeft. De acceleratie van 0 tot 100 km/h neemt 7,9 seconden in beslag. Hij onderscheidt zich van de gewone Variant met onder meer een honingraatgrille en 17 inch lichtmetalen velgen.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960