AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Mercedes G-Klasse Edition 35
Op Morgan na heeft Mercedes-Benz met de G-Klasse het oudste leverbare automodel in Nederland.
Hij is inmiddels 35 jaar en dat is aanleiding de Edition 35 op de markt te brengen. Qua uiterlijk valt hij op door gebruik van hoogglans zwart bij onder meer stootstrips en wielkasten en zijn de velgen in de kleur bright black uitgevoerd. Binnen vind je lederen bekleding en een met leder bekleed dashboard.
Citroen DS 6WR
PSA meldt eindelijk weer eens goed nieuws op het verkoopfront.
Mede door de Chinese markt steeg de afzet met vijf procent ten opzichte van vorig jaar. In China steeg de verkoop zelfs 44 procent. Het nieuwe premiummerk DS, dat in China al actief is, is daar mede debet aan. DS heeft daar al modellen met een eigen gezicht, dus zonder de double chevron. De DS 6WR is een grote suv, die bij ons helaas niet leverbaar is.
Fiat 500X
De Fiat 500X heeft dezelfde basis als de Jeep Renegade.
Dat is absoluut niet zichtbaar, want waar de Jeep op zijn grotere broers lijkt is de 500X duidelijk verwant met de gewone 500. Hij is er in twee versies, de Urban en de stoerdere Cross. Alleen de Cross is leverbaar met vierwielaandrijving.
Citroen C4 Cactus
De Citroen C4 Cactus zou je kunnen zien als de verre opvolger van de beroemde 2CV.
Deze uit 1948 stammende auto was een eenvoudige auto die vanaf dat moment zowel enthousiastelingen als sceptici heeft opgeleverd. Dat geldt ook voor de Cactus. Mensen vinden hem ofwel prachtig ofwel ze vinden hem oerlelijk. Hij voldoet natuurlijk wel aan de huidige eisen, maar hij is bij een gelijke wielbasis zo n 200 kilo lichter dan de C4 Berline.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960