AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Citroen C4 Cactus
De Citroen C4 Cactus zou je kunnen zien als de verre opvolger van de beroemde 2CV.
Deze uit 1948 stammende auto was een eenvoudige auto die vanaf dat moment zowel enthousiastelingen als sceptici heeft opgeleverd. Dat geldt ook voor de Cactus. Mensen vinden hem ofwel prachtig ofwel ze vinden hem oerlelijk. Hij voldoet natuurlijk wel aan de huidige eisen, maar hij is bij een gelijke wielbasis zo n 200 kilo lichter dan de C4 Berline.
Subaru XV Comfort en Premium
Subaru introduceert de XV als Comfort en Premium met uiterlijke afwijkingen.
Zo hebben ze onder meer dakrails en side skirts. De motor is de 2 liter benzinemotor met 150 pk. Beide modellen hebben standaard 17 inch lichtmetalen velgen en een achteruitrijcamera. De Premium voegt daar onder andere nog lederen bekleding en een schuifdak aan toe.
Lotus Elise
Lotus stond niet op de autoshow van Parijs, maar heeft wel nieuws.
Het betreft niet wijzigingen aan haar programma, maar de mogelijkheid voor kopers om hun nieuwe auto op te halen bij de fabriek. Deze ligt in het Britse Hethel, waar een rondgang door de fabriek op het programma staat. Zo kun je zien hoe je auto in elkaar gezet wordt en door wie. Ter herinnering krijg je een fotoreportage van de productie op de dag van bezoek.
Mercedes V-klasse
De derde oplage van de Mercedes-Benz Vito brengt ook een nieuwe V-klasse met zich mee.
De laatste is een luxe personenbus, terwijl er van de Vito ook een personen-uitvoering is. De gewone Vito is een bedrijfsauto, genoemd naar de Spaanse plaats Vitoria, waar al deze modellen geproduceerd worden. Zij staan op hetzelfde hoge niveau als alle andere Mercedessen. Zo is hij voorzien van de meest gangbare actieve veiligheidssytemen.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960