AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Skoda Superb
Op de Autohow van Geneve in maart 2015 staat de opvolger van de Superb.
Het wordt het vierde geheel nieuwe topmodel van Skoda. De eerste stamt van voor de oorlog, nog in de tijd dat Skoda een roemrucht merk was. Na de oorlog tot het eind van de communistische tijd was er geen sprake van topmodellen, maar met de overname door Volkswagen was er weer tijd voor een prestigieus model. Er zijn nog geen foto s van de nieuwe Superb, maar zeker is dat het een voorname verschijning wordt met scherpe lijnen.
Ford Mondeo
De verrre voorganger van de Mondeo is de Taunus, die een stuk kleiner was.
Toch had deze nog nooit zo n kleine motor als nu in de Mondeo ligt. Het is een EcoBoost-motor met een inhoud van een liter. Hij is uitgeroepen tot International Engine of the Year en heeft een vermogen van 125 pk.
BMW 2-coupe
Zoals gebruikelijk rust BMW ook de nog nieuwe 2-serie Coupe met nieuwe motoren uit.
Nu verschijnt een nieuwe instapversie 218i met de driecilindermotor die al bekend is uit BMW s Mini Cooper. Het is een bijzondere krachtbron met TwinPower turbotechniek en Valvetronic-klepsturing. Daarnaast is de 220d vanaf nu met xDrive vierwielaandrijving leverbaar.
Tesla Model S
Crashtestorganisatie EuroNCAP onderwerpt nieuwe modellen aan botsproeven.
De maximale vijf sterren komen terecht bij de nieuwe BMW 2-serie, Nissan Pulsar, Skoda Fabia en Tesla Model S en de vernieuwde Renault Megane. De Tesla is verreweg het duurste dus daar mag je die vijf sterren ook verwachten. Toch is het bijzonder, omdat het de enige elektrisch aangedreven auto is. Daarmee wordt het bewijs geleverd dat deze minstens zo veilig kunnen zijn als traditioneel aangedreven auto s.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960