AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Porsche Cayenne
Porsche geeft de Cayenne een lichte facelift en biedt motorisch nieuws voor modeljaar 2015.
Er wordt een S E-Hybrid-uitvoering aan het programma toegevoegd. Deze heeft een 3,0 liter V6 benzinemotor en een elektromotor, samen goed voor een systeemvermogen van 416 pk. Het verbruik bedraagt 3,4 l/100 km en de CO2-uitstoot bedraagt 79 gr/km, waarmee deze versie in aanmerking komt voor 14 procent bijtelling. Daarnaast is de Cayenne leverbaar met een nieuwe 3,6 liter V6 biturbomotor met een vermogen van 420 pk.
Infiniti Q50
Infiniti breidt het aanbod van haar instapmodel Q50 uit met twee uitvoeringen.
Het gaat om modellen met de 2.0T benzinemotor met 211 pk. De Business Premium uitvoering is leverbaar vanaf 38.900 euro en heeft onder meer lederen bekleding, 17 inch lichtmetalen velgen en een parkeercamera. Daarnaast is er de Performance uitvoering voor 43.900 euro, uitgerust met onder meer 19 inch lichtmetalen velgen en adaptieve besturing.
SEAT Ibiza
De laatste tijd is het niet ongebruikelijk dat automerken een nieuw model aankondigden van een bestaand model.
Daarmee kunnen de verkopen van het huidige model onder druk komen, maar het genereert wel extra aandacht. SEAT licht nu wat tipjes van de sluier op wat betreft een nieuwe Ibiza, sinds 30 jaar haar model in het B-segment. Deze vijfde generatie Ibiza komt pas in 2017 op de markt en zal volgens de ceo van SEAT een eigen gezicht krijgen dat niet op andere modellen lijkt.
Opel Ampera
Diverse geruchten dat de Ampera uit productie gaat nopen Opel er toe om te reageren.
Bij de Ampera gaat om een Amerikaanse auto die min of meer identiek is aan de Chevrolet Volt. Opel-CEO Karl-Thomas Neumann verklaart dat Opel werkt aan een eigen opvolger, die dus in Duitsland wordt ontwikkeld. Daarnaast zullen de komende vier jaar 26 nieuwe modellen op de markt komen. Daaronder is een echte stadsauto, de Adam wordt gezien als een concurrent voor exclusieve auto s als de Fiat 500 en Mini.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960