AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Porsche 911 (991)
De aankondiging van Duitse tolheffing heeft een groot aantal protestacties opgeleverd.
Bondskanselier Merkel heeft nu aangekondigd dat hij doorgaat. Naar verluid zal de tolheffing, die zal gelden voor autosnelwegen, met behulp van particuliere investeerders worden geind. Ongeveer op dezelfde manier als dat al decennia in Frankrijk gebeurt. Het feit dat ook alle landen ten zuiden van Duitsland op een of andere manier tol heffen heeft de Duitsers doen besluiten hetzelfde te doen.
Renault Twingo
De prijs van de nieuwe Renault Twingo bedraagt 9.990 euro.
Bij de introductiecampagne is gebruik gemaakt van het kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas, dat een animatiefilm maakte. De Twingo is in samenwerking met Daimler-Benz ontwikkeld. De versie daarvan is als Smart Fortwo en Forfour op de markt gebracht. Beide auto s worden in Frankrijk gebouwd, het Duitse Daimler heeft al sinds de introductie van de eerste Smart een fabriek in Hambach in de Elzas.
BMW M4 Cabrio
De laatste toevoeging aan de uitgebreide reeks BMW 3- en 4-serie is de M4 Cabrio.
Hij heeft een M TwinPower Turbo 6-cilinder met 431 pk en een CO2-uitstoot van tussen 203 en 213 gr/km. Het dak is van metaal, in tegenstelling tot die van de open versies van de 1- en 6-serie. Het is rijdend te openen tot een snelheid van 18 km/h. Hij staat vanaf 6 september in de Nederlandse showrooms.
Lancia Ypsilon
Na het slechte nieuws over het verdwijnen van Lancia is er nog even een vrolijker bericht.
Het gaat om een dealeractie met betrekking tot de Ypsilon Dit model is waarschijnlijk de enige Lancia die een opvolger krijgt, hoewel hij dan alleen in Italie geleverd wordt. Auto Halan in Amsterdam, een van de meest actieve dealers in Nederland, bestaat een kwart eeuw. Daarom levert deze dealer tijdelijk de 25th Anniversary Edition. Hij wordt geleverd met 2.500 euro korting en kost rijklaar 13.295 euro. Dit model is gebaseerd op de Elefantino Plus-uitvoering en heeft standaard lederen bekleding.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960