AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Lotus Exige
Lotus presenteert de Exige S met automatische versnellingsbak.
Het gaat om een zestraps automatische versnellingsbak, waarmee ook via paddles aan het stuur geschakeld kan worden. Hij is daarmee sneller, de acceleratie van 0 naar 100 km/h neemt 3,9 seconden in beslag. Volgens Lotus blijft het rijplezier gehandhaafd door een specifieke afstelling van de automaat.
Renault designrichting
De Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker heeft Renault aan een succesvolle range modellen geholpen.
Met zijn fraaie nieuwe modellen als de Clio, Captur en Twingo boekt Renault goede resultaten, zodat we ook veel verwachten van de opvolger van de Megane. Deze is aan vervanging toe en op designgebied zal weer een nieuwe stap gezet worden. De eerste voorbode daarvan is de Eolab Concept.
Volkswagen Jetta
De Volkswagen Jetta is 35 jaar oud en voor modeljaar 2015 zijn er enkele kleine wijzigingen.
Het is sinds het begin de sedanversie van de Golf. In de VS heeft hij altijd de naam Jetta behouden, maar in Europa hadden de derde en vierde versie de namen Vento en Bora. Momenteel is hij bij ons alleen als Hybrid leverbaar. De Comfortline is de basisversie en voor meer luxe als Bi-Xenon koplampen met LED-dagrijverlichting is er de Highline.
Mercedes G-Klasse Edition 35
Op Morgan na heeft Mercedes-Benz met de G-Klasse het oudste leverbare automodel in Nederland.
Hij is inmiddels 35 jaar en dat is aanleiding de Edition 35 op de markt te brengen. Qua uiterlijk valt hij op door gebruik van hoogglans zwart bij onder meer stootstrips en wielkasten en zijn de velgen in de kleur bright black uitgevoerd. Binnen vind je lederen bekleding en een met leder bekleed dashboard.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960