AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Volkswagen Passat
Volkswagen heeft de titel Auto van het Jaar behaald met de Passat.
De huidige modellen van Volkswagen zijn niet alleen populair bij het publiek maar ook bij de pers. Die heeft al voor de derde maal dit decennium een Volkswagen de titel bezorgd. De huidige Polo en Golf werden namelijk in 2010 respectievelijk 2013 verkozen tot Auto van het Jaar. De Passat versloeg de Citroen C4 Cactus en Mercedes C-klasse.
BMW 3-serie
BMW is een succesvol merk, maar is in geen enkel land het meest verkochte merk.
Dat is in veel Europese landen Volkswagen en dat is ook al jaren het geval in Zwitserland. De top vijf van 2014 is opmerkelijk, want daar staan maar liefst drie premiummerken in. De tweede plek wordt bezet door BMW en Audi en Mercedes-Benz bezetten de plaatsen drie respectievelijk vijf.
Audi R8
Audi presenteert de nieuwe versie van haar topmodel R8 op de autoshow van Genève.
Qua uiterlijk lijkt niet veel veranderd, maar hij heeft een totaal nieuwe body. Hij behoudt de 5.2 V10-motor en er is ook in een nieuwe e-tron versie. Het vermogen van de normale versie is 540 pk, maar er is ook een versie met 610 pk. De acceleratie van 0 naar 100 km/h neemt 3,5 respectievelijk 3,2 seconden in beslag.
Aston Martin Taraf
Naast de Rapide sedan presenteert Aston Martin de Lagonda Taraf.
Hij was in eerste instantie alleen leverbaar in het Midden-Oosten, maar hij is er nu ook voor Europa. Hij heeft een koetswerk dat bestaat uit onderdelen van koolstofvezel en hij beschikt over de bekende 6,0 liter V12-motor. De Taraf wordt gebouwd in een gelimiteerde oplage van maximaal tweehonderd.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960