AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Mercedes S-klasse Maybach
De opvolger van de majesteuze Maybach 57 en 62 heeft niet meer de dubbele M op de voorplecht.
Hij heeft de beroemde ster boven de grille, want hoewel hij nog wel Maybach heet is het nu de modelnaam van deze top van de Mercedes-Benz S-klasse. Hij is 2 decimeter langer dan de verlengde S-klasse, waarmee hij een lengte heeft van 5,45 meter. De dubbele M die op de voormalige Maybachs aan de voorzijde prijkte is nu aan de zijkant aangebracht. Net als zijn voorganger heeft hij weer achterzetels die bijna tot slaapstand zijn te verstellen. De beschikbare versies zijn de S 500 met V8 biturbomotor en S 600 met een V12.
Ford Kuga
Ford vernieuwt voor 2015 haar grote suv Kuga niet qua exterieur, maar onderhuids zijn er de nodige wijzigingen.
Zo zijn alle motoren vernieuwd. Het gaat om 1.5 Ecoboost benzinemotoren die minder inhoud hebben dan hun voorgangers bij gelijkblijvende vermogens van 150 en 182 pk. Daardoor werd een lagere CO2-uitstoot bereikt van 143 respectievelijk 171 gr/km. Ook de dieselmotoren zijn nu schoner. Het vermogen van de 2.0 TDCi steeg tot 180 pk.
Mazda CX-3
De vierde suv onder de naam CX is met de CX-3 een feit.
Bij ons is de CX-5 een populair model, maar in de VS zijn er nog de grotere CX-7 en CX-9. De CX-3 is zoals het cijfer al aangeeft het meest compacte model. Hij is met zijn lengte van 4,27 meter ongeveer even groot als de Mazda 3. De CX-3 is leverbaar met twee 2.0 SkyActiv-G benzinemotoren en de 1.5 SkyActiv-D dieselmotor.
Jaguar F-type cabrio
Een jaar na zijn introductie breidt Jaguar de uitvoeringen van de F-Type uit.
Hij krijgt de beschikking over een handgeschakelde versnellingsbak en vierwielaandrijving. Daarnaast zijn er motorische wijzigingen, zoals een hoger vermogen van 550 pk voor de R Convertible, waarmee het nu gelijk is aan dat van de Coupe. Vierwielaandrijving is leverbaar op de S en R-uitvoeringen.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960