AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Nissan Murano
Op de autoshow van New York in april showt Nissan de nieuwe Murano.
Hij is voorzien van een front met familiekenmerken die we van andere nieuwe modellen kennen. Het is de eerste Nissan die standaard is voorzien van volledige led-verlichting. Binnenin vind je onder meer een 7- of 8-inch beeldscherm, waarmee de meeste functies kunnen worden bediend.
BMW M4 Cabrio
De nieuwe BMW M3 sedan en M4 Coupe krijgen een open variant in de vorm van de M4 Cabrio.
Hij heeft logischerwijze dezelfde zescilinder TwinPower-motor met een vermogen van 431 pk. De acceleratie van 0 naar 100 km/h van de Cabrio vergt 4,4 seconden. De M3 en M4 zijn voorzien van het M-differentieel dat elektronisch wordt aangestuurd.
Mercedes V-klasse
Mercedes-Benz introduceert een nieuwe versie van haar grote ruimteauto, de V-Klasse.
Hij is net als zijn voorgangers vrij hoekig en heeft hetzelfde koetswerk als de Vito bedrijfswagen. Bij introductie is hij leverbaar als V 200 CDI, V 220 CDI en V 250 BlueTec.
Peugeot 308
De Peugeot 308 1.6 THP is verkozen tot Trekauto van het Jaar.
De jury bestond uit rijdende en niet-rijdende jury-leden. De eerste groep roemde vooral de grote trekkracht van 200 Nm. De tweede groep was vooral te spreken over het weggedrag en het comfort. Op de Daf Trucks-proefbaan in Brabant werden 24 auto s getest op onder meer acceleratie, stabiliteit en slingeren. Zie voor het volledige verslag de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen van mei.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960