AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Jaguar F-type cabrio
Een jaar na zijn introductie breidt Jaguar de uitvoeringen van de F-Type uit.
Hij krijgt de beschikking over een handgeschakelde versnellingsbak en vierwielaandrijving. Daarnaast zijn er motorische wijzigingen, zoals een hoger vermogen van 550 pk voor de R Convertible, waarmee het nu gelijk is aan dat van de Coupe. Vierwielaandrijving is leverbaar op de S en R-uitvoeringen.
Opel Mokka
Met het verdwijnen van de Antara is de Mokka de enige suv van Opel.
Opel kondigt nu de opvolger aan, maar deze verschijnt echter pas over een half decennium. Hij zal aan de top staan van het gamma, naast de Insignia, die tegen die tijd ook een opvolger heeft. Technisch zijn de topmodellen aan elkaar verwant. De productie zal plaats vinden in de fabriek in hoofdzetel Russelsheim bij Frankfurt. In de loop der jaren zijn veel bij ons leverbare Opels geproduceerd in andere landen, waaronder Spanje, Polen, het VK, de VS en Zuid-Korea.
Audi A7 sportback
Audi presenteert de A7 Sportback h-tron Quattro, die geschikt is voor het rijden op waterstof.
Het is een concept met een brandstofcel die uit waterstof en zuurstof elektriciteit produceert. Het grote voordeel ten opzichte van de gangbare elektrisch aangedreven auto s is de grote actieradius. Deze bedraagt bij deze uitvoering ruim 500 kilometer.
Land Rover Range Rover
De grote Range Rover en Range Rover Sport krijgen motorische wijzigingen.
Het gaat om de TDV6 en SDV6 dieselmotoren, die zuiniger worden. Dat is te danken aan wijzigingen aan onder meer het injectiesysteem en de uitlaatrecirculatie. Het vermogen van de SDV6 is iets verhoogd tot 306 pk.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960