AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Skoda Fabia
Skoda onthult de derde nieuwe Fabia, waarvan de eerste de opvolger was van de Felicia.
Dat was een doorontwikkeling van de nog onder communistisch bewind ontwikkelde Favorit. De nieuwe Fabia is qua ontwerp gebaseerd op de VisionC Concept. Daarmee is een begin gemaakt met een meer expressief en dynamisch uiterlijk voor alle nieuwe modellen. De Fabia is technisch gebaseerd op Volkswagens, het verschil zit hem in de uitvoeringen met specifieke personaliseringsmogelijkheden.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota verlaagt de prijzen van een aantal Aurissen en introduceert een nieuwe uitvoering.
De prijzen van de Now en Trend-uitvoering zijn met 1.760 en 1.500 euro verlaagd. Daarnaast is er de Hybrid Lease Exclusive op basis van de Lease Plus-uitvoering. Voor 32.095 euro heeft hij onder meer 18 inch lichtmetalen wielen en lederen bekleding standaard. Hij komt net als de overige hybride-uitvoeringen in aanmerking voor 14 procent bijtelling.
Aston Martin DB
De letters DB hebben bij Aston Martin speciale betekenis.
Ze staan voor David Brown, degene die na de oorlog het bewind over de beroemde Britse autobouwer verwierf. De DB4 en DB6 zijn iconen uit de jaren zestig, terwijl de DB7 pas in de jaren negentig verscheen. Op dit moment is diens opvolger DB9 nog in productie, maar de naam van toekomstige modellen is nog niet bekend. Aangezien er geen DB8 is verschenen is het mogelijk dat de opvolger van de DB9 ook een nummer overslaat en de DB11 wordt. Maar om alle mogelijkheden open te houden heeft Aston Martin alle nummers van DB10 tot en met DB14 vast laten leggen.
Chevrolet Corvette
Chevrolet verdwijnt deels van de Europese markt, want in ieder geval blijft de Corvette.
Het verdwijnen betreft alleen de Koreaanse modellen en het is nog onbekend of meer Amerikaanse modellen naar hier komen. Voor de Corvette is er nieuws voor 2015 in de vorm van de zogenaamde Valet Mode. Dat is een logische vondst om te voorkomen dat je de sleutels van je Corvette moet afgeven als je hem laat parkeren. Tijdens je afwezigheid worden alle beelden en geluiden opgenomen, zodat je achteraf precies kunt nagaan wat er met je bolide is gebeurd.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960