AutoDisk BV
Energieplein 13
2031TC Haarlem
e: info@autodisk.nl
t: 023-55 309 60

Volg ons autonieuws!

U kunt uw autosite nog aantrekkelijker maken door het publiceren van autonieuws. AutoDisk Autonieuws voorziet u van actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied, altijd voorzien van een foto. De teksten worden door onszelf geschreven en afhankelijk van het aanbod worden dagelijks nieuwe nieuwsitems toegevoegd.Opel Ampera
Diverse geruchten dat de Ampera uit productie gaat nopen Opel er toe om te reageren.
Bij de Ampera gaat om een Amerikaanse auto die min of meer identiek is aan de Chevrolet Volt. Opel-CEO Karl-Thomas Neumann verklaart dat Opel werkt aan een eigen opvolger, die dus in Duitsland wordt ontwikkeld. Daarnaast zullen de komende vier jaar 26 nieuwe modellen op de markt komen. Daaronder is een echte stadsauto, de Adam wordt gezien als een concurrent voor exclusieve auto s als de Fiat 500 en Mini.
Renault Captur
De Renault Captur is tijdelijk leverbaar in een uitvoering met de benaming Helly Hansen.
Dit met het Noorse kledingmerk HH ontwikkelde model staat voor prijzen vanaf 20.990 euro in de showroom. Voor een meerprijs van 700 euro heeft hij een groot aantal accessoires standaard. Daaronder parkeersensoren en een speciale stoelbekleding en bovendien is hij voorzien van Extended Grip waarmee verschillende off-road-standen mogelijk zijn.
Maserati Ghibli
Maserati krijgt een productieplafond van 75.000 exemplaren, ongeveer evenveel als Alfa Romeo momenteel afzet.
Moederbedrijf Fiat ziet de verkoopcijfers van Fiat, Alfa Romeo en Lancia behoorlijk dalen, maar met de exclusieve dochters Ferrari en Maserati doet het steeds betere zaken. Voor deze merken is echter een maximaal aantal gepland om juist die exclusiviteit te behouden. De vijfvoudiging van de huidige 15.000 auto s komt vooral op het conto van de kleinere sedan Ghibli en de suv Levante.
Bentley Continental GTC
Bentley boekt in de eerste helft van 2014 weer een verkooprecord.
De stijging ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar bedraagt bijna een kwart. Het gaat om meer dan 5.300 exemplaren van het Brits-Duitse merk. China heeft daarin een aandeel van bijna een kwart, door de stijging met maar liefst ruim 60 procent. Daarmee is China niet de belangrijkste markt, de Verenigde Staten zijn met bijna 1.400 auto s nog de grootste afzetmarkt van Bentley.

Meer weten?

Speciaal voor AutoDisk Autonieuws hebben we een autojournalist ingehuurd. Elke dag speurt hij al het nieuws af om u te voorzien van de laatste informatie.

AutoDisk is een handelsnaam van AutoDisk BV Haarlem, Energieplein 13, 2031 TC, Haarlem. T: 023-5530960